"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

http://1.bp.blogspot.com/-hOEjEwb1-jU/UT4JOezRv_I/AAAAAAAAGVk/viUmb5vXaAA/s320/%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%B1.jpgΕπιμέλεια άρθρου Vagedim

Η διαμάχη σχετικά με τη συνέχιση της χρήσης του υδραργύρου σε ορισμένα εμβόλια, παρά την αποδεδειγμένη τοξικότητα του στοιχείου, φτάνει στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) καθώς εξετάζουν τη μετάβαση μιας νέας συνθήκης που θα μπορούσε να τεθεί εκτός νόμου η χρήση του υδραργύρου στα φάρμακα σε όλο τον κόσμο.


Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που συντάχθηκε από τον συνηγορο του καταναλωτή Tim Bolen, η βιομηχανία εμβολίων βρίσκεται σε πανικό πάνω από αυτή την επικείμενη απαγόρευση, καθώς θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της βιομηχανίας εμβολίων, όπως το γνωρίζουμε. Ακόμη και αν το θιμεροσαλ, ένα συντηρητικό βασισμένο στον υδράργυρο που έχει χρησιμοποιηθεί στα εμβόλια από το 1930, λέγεται ότι έχει σε μεγάλο βαθμό καταργηθεί σταδιακά από τα περισσότερα εμβόλια, ιδιαίτερα σε αυτά που προορίζονται για μικρά παιδιά, πολλά εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου της γρίπης, εξακολουθούν να το περιέχουν.

Αυτό σημαίνει ότι εκατομμύρια παιδιά εξακολουθούν να εγχέονται με μια γνωστή νευροτοξίνη που χωρίς νόμιμο λόγο συνεχίζει να χρησιμοποιείται στην παραγωγή των εμβολίων για διευκόλυνση της βιομηχανίας εμβολίων. Έτσι κατά την πέμπτη σύνοδο της Διακυβερνητικής Επιτροπής Διαπραγματεύσεων, εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο θα αποφασίσουν αν πρέπει ή όχι να περάσουν ένα ψήφισμα που θα περιορίζει τη χρήση του θιμεροσάλ σε όλα τα εμβόλια. Όπως αποδεικνύεται, πολλά από τα εμβόλια που περιέχουν θιμεροσάλ έχουν απαγορευτεί από ανεπτυγμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, και έχει μετατεθεί σε αναπτυσσόμενες χώρες στην Αφρική, για παράδειγμα, όπου υπήρξε μια τεράστια αύξηση περιπτώσεων αυτισμού και νευρολογικής ζημιάς.

"Το θιμεροσάλ, χρησιμοποιείται ως συντηρητικό, και ευνοείται από τη φαρμακευτική βιομηχανία, επειδή είναι φθηνό και δίνει τη δυνατότητα στον κλάδο να συνεχίσει να κάνει εμβόλια σε παλιά και βρώμικα εργοστάσια », εξήγησε ο Δρ Μαρκ Geier, MD, Ph.D., της αφρικανικής αντιπροσωπείας της Συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών πρόσφατα. "Δυστυχώς, το θιμεροσάλ προκαλεί επίσης αναπτυξιακά προβλήματα, νοητική υστέρηση και αυτισμό σε ευαίσθητα στον υδράργυρο παιδιά. Τα αγόρια είναι πιο επιρρεπή σε δηλητηρίαση από υδράργυρο από ό, τι τα κορίτσια, διότι η τεστοστερόνη ενισχύει την τοξικότητα σε αυτό το δηλητήριο."

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις