"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΝ ΕΤΗ 2009

Τελικά είμαστε για να ‘μαστε. ‘Ότι κι αν πουν για λλόου μας εν αλήθκεια. ΄Εχουμε χάσει το ππούσουλαν που το πολλή φαϊ, το πολλή ρουσφέττη, το πολλή παθητικό σεξ και την αφαίρεση της πρωτοβουλίας για τα πάντα. Έχουμε παραιτηθεί από το να σκεφτόμαστε, να δημιουργούμε, να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες αλλά και να παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας. Στο τέλος της ημέρας θέλει τα κι ο κώλος μας γιατί αρέσκει μας κατά βάθος τούτη η τεμπελωσύνη και η ευθυνοφοβική στάση αφού εν μας ξαρκεί που τα χόμπυ μας που είναι η μάππα που πρέπει να θωρούμε, γιατί αλλιώς εν έχει τίποτε άλλο να κάμνουμε άμα ούλλοι οι άλλοι θωρούν όπως τους μανιακά φανατισμένους γκρίζους λύκους που θωρούν ελληνική σημαία και κριτικάρουν το διαιτητή, τον πορτάρη, τον επιθετικό και το νερουλλά της ομάδας παντείς κι αν επαίζαν τζείνοι ήταν να παίζουν καλλύττερα… τρομάρα τους. Τους αππάρους και να σαλαβατούν για τες στημένες κούρσες και γι αυτό εχάσαν το twin που ήταν σίουρο (εδώ γεννίεται η εύλογη απορία ήντα εξακολουθούν να τα μπίουν ακόμα???). Τα μπούκικα που παίζουν ακόμα και για το αν ο ΣΑΚΗΣ εν gay ή όχι, το σουβλί που εν η πιο σταθερή παρηορκά και πάει πολλά με την κάσπεργκ αλλά και με την κεό (πάντα πρέπει να υπάρχει ένα δίδυμο αριστερού – δεξιού αλλιώς εν έχει action). Το καπαρούι που καταφεύγουν επειδή εβαρεθήκαν να βουρούν την κάθε ξιπασμένη, αλαφρόμυαλη, αππωμένη κυπραία (ου έφυε μου) που τη μια δια σου το χώρις να το ζητήσεις κι από την άλλη λαλεί σου NO επειδή εν της άρεσε που της είπες ότι η φιλενάδα της εν τσουλλή επειδή θωρεί σε και τρέχουν τα σάλλια της. Τον καφέ σε Café που βρίσκονται μόνο δίπλα που πολυσύχναστους δρόμους για να φαίνονται τα παπούτσια τους, το παντελονούι το μαρκάτο αλλά και για να τους θωρούν όσοι περνούν ότι εν κι αυτοί εκεί. Το γυμναστήριο που εν πολλά in αφού μπορούν να μοστράρουν ο ένας στον άλλο σαν τον Rambo με τον Van Dam και να χαϊρεντίζονται μπροστά που τους καθρέφτες και μετά στις παραλίες.

Εβολευτίκαν γενικά και εμπήκαν στο καβούκι τους... εχάσαν και την πρωτιά αλλά και τον κυρίαρχο ρόλο του άντρα. Κάμνουν μυς για να τους δέιχνουν ο ένας του άλλου αφού στις γκόμενες δείχνουν μόνο τη θυληκιά τους πλευρά μπας και κακοφανηστούν οι φαουσούες τους και μετά κρατούν τους μούτρα και κάνουν απεργία από το κρεβάτι (το μ…. και καράβι σέρνει λένε… εμείς γιατί το έχουμε κάνει εθνικό ύμνο?).

Διερωτόμαι όμως, έτσι θα επράτταν κι όλοι μεγάλοι προγόνοι μας, έτσι θα ανέχονταν να καταντήσουν, να βολεύονταν κι αυτοί και να κρύβονται πίσω από σκιές καπιταλιστικού φασισμού, νεοναζιστικού φεμινισμού, κοινωνικού βιασμού και περιθωριοποίησης? Δε νομίζω… ξυπνάτε ρε και πάρτε το ρόλο σας, πάρτε πίσω αυτά πού δικαιωματικά σας ανήκουν και σας ανήκουν πολλά παραπάνω από αυτά που έχετε…!


Υ.Γ. εφανταστήκετε πως θα μεγαλώσει ο γιος μας άμα εμείς έχουμε υποκύψει και προσκυνάμε χεσμένες ποδιές, άβουλους πολιτικούς και φουστανούθκια?

Ξυπνάτε ρεεε...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις