"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΨΕΙΣ

Θαυμάστε πατριωτισμό! Κάποιοι συμπατριώτες μας, να δέρνονται στους δρόμους με άλλους Έλληνες Κυπρίους, για να υπερασπιστούν τα «δικαιώματα», λαθρομεταναστών, «αιτητών πολιτικού ασύλου», εποίκων και άλλων βδελλών που κόλλησαν στο σώμα του Κυπριακού Λαού οι κατοχικές δυνάμεις, η Αγγλία και η Τουρκία!!!...

Παρακαλώ οποιονδήποτε, επειδή εμένα μου διαφεύγει, να μας υπενθυμίσει ανάλογη συμπεριφορά υπέρ των Ελλήνων προσφύγων της Κύπρου όλα τα τριάντα έξη χρόνια της προσφυγιάς. Να μας θυμίσει την Οργάνωση εκείνη, την οποία ίδρυσαν συμπατριώτες μας, αλληλεγγύης προς τους Έλληνες πρόσφυγες αυτού του τόπου!

Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο με τον οποίο έδιωξε από σπίτι του, το οποίο νοίκιαζε σε πρόσφυγες, καλός «Έλληνας» συμπατριώτης μας, από χωριό νότια της Λευκωσίας, νωρίς το 1974 επειδή «του ρήμαξαν την αποθήκη τροφίμων του»……Οι «νηστιτζιοί» …….

Θαυμάστε και την συμπεριφορά του ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού! Ο οποίος αποκάλεσε «Φασίστες» εκείνους που διαδήλωναν εναντίον της υπόθαλψης της λαθρομετανάστευσης!!!! Όπως και εκείνος ο Πολυκάρπου, «ο προστάτης άγιος» των λαθρομεταναστών και της «διαφορετικότητας»(sic), ο οποίος αποκάλεσε τον Κουλία «ψεύτη» και «φασίστα» από την τηλεόραση του Σίγμα στις 08/11/2010 το πρωί!!!

Να πω την γνώμη μου για την συμπεριφορά επί του θέματος του ΑΚΕΛ; Επειδή αυτή η ομοχειρία απελπίστηκε επειδή δεν βρίσκει συμπαραστάτες στο «θεάρεστο» έργο της για νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων της εισβολής, μεταξύ των Ελλήνων της Κύπρου (όχι των πολιτικών ηγεσιών! Επειδή οι πολιτικές ηγεσίες είναι άλλη ιστορία….), αποφάσισε να πληθύνει τους συμπαραστάτες της εισάγοντας τους από το εξωτερικό…..Υστερόβουλα! Για σκεφτείτε που είναι δυνατόν να οδηγήσουν τα πράγματα…….



Ανδρέας Τ. Λουκάς










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις