"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Κύπρος: Σύλληψη λίγο πριν την τρομοκρατική επίθεση

Κύπρος: Σύλληψη λίγο πριν την τρομοκρατική επίθεσηΜετά από κατ' επείγον μήνυμα που έφθασε από ξένες μυστικές υπηρεσίες ο τρομοκράτης συνελήφθη το Περασμένο Σάββατο στο δωμάτιο του ξενοδοχείο και δόθηκαν ρητές εντολές όπως η είδηση της σύλληψης να μην διαρρεύσει στα Μέσα Ενημέρωσης.
Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο και σε δίκη κεκλεισμένων των θυρών διατάχθηκε η κράτηση του για πέντε ημέρες.
Σήμερα οδηγήθηκε εκ νέου στο δικαστήριο όπου και πάλι, σε δίκη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, το διάταγμα του ανανεώθηκε για άλλες 7 ημέρες.
Αρχικά ο ύποπτος αρνιόταν κάθε ανάμειξη σε τρομοκρατική οργάνωση αλλά στην εξοντωτική ανάκριση που του γινόταν φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε γνωστή τρομοκρατική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο Λίβανο.

Στην κατοχή τους οι αρχές ασφαλείας της Δημοκρατίας εντόπισαν κάποια χαρτιά που περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο και εκτιμάτε ήρθε στην Κύπρο για να παρακολουθήσει και να οργανώσει τρομοκρατικό κτύπημα με στόχο Ισραηλινά συμφέροντα.
Η ίδια πηγή μας ανέφερε ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που προέκυψαν από τις πολύωρες ανακρίσεις που πέρασε ο τρομοκράτης φαίνεται να είχε στόχο να ανατινάξει αεροπλάνο ή λεωφορείο σκορπώντας θάνατο, όλοθερο και καταστροφή.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο.
Οι έρευνες συνεχίζονται ασταμάτητα με στόχο να εντοπισμούς τα εκρηκτικά που θα χρησιμοποιούσε ο ύποπτος, τυχών συνεργάτες τους σε Κύπρο και εξωτερικό αλλά και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν τόσο τις Κυπριακές αρχές όσο και τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες άλλων χωρών.

Πηγή:  http://www.newsbomb.gr/kypros/story/218390/kypros-syllipsi-ligo-prin-tin-tromokratiki-epithesi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις