"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η Κύπρος και οι αγώνες πείνας... Διασχίζοντας τη γραμμή


Του David Icke

Απόδοση από ΒΛΕΠΕ ΑΚΟΥ ΠΡΑΞΕ. Πηγή αρχικού κειμένου από davidicke.com


Θα σας εξηγήσω γιατί ό, τι συνέβη στην Κύπρο έχει περάσει μία σημαντική γραμμή, πράσινη ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα, αλλά πρώτα είναι απαραίτητο κάποιο ιστορικό υπόβαθρο. Το ιστορικό είναι πάντα απαραίτητο για να τεθεί ένα συμβάν σε ένα πλαίσιο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ποτέ δεν το κάνουν αυτό.


Μας λένε για μια κατάσταση απομονωμένα - όπως μια τελεία - με ως επί το πλείστον καμία  άλλη, να συνδέεται μαζί της. Αυτό παρουσιάζει


 τον κόσμο ως μια σειρά από απομονωμένες κουκκίδες ή γεγονότα που φαίνεται να μην έχουν καμία εξήγηση ή σύνδεση μεταξύ τους, πέρα ​​από τις μονοδιάστατες ιστορίες κάλυψης που διαβάζουμε από φυλλάδες όπως την Teleprompter και εκστομισμένες  από τα αναληθή στόματα των «ηγετών του κόσμου».
Οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τα παγκόσμια γεγονότα, χωρίς τα ακόλουθα:


• Η επίγνωση ότι ένα δίκτυο οικογενειών και μυστικών κοινωνιών συνδέουν τη Μεγάλη Τράπεζα (Big Banking), Μεγάλη Πετρελαϊκή (Big Oil), Μεγάλη Κυβέρνηση (Big Government), Μεγάλη Φαρμακευτική (Big Pharma),Μεγάλη Βιοτεχνολογία (Big Biotech), Μεγάλη Βιομηχανία Φαγητού (Big Food), Μεγάλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης (Big Media) και ούτω καθεξής.


• Η κατανόηση ότι το δίκτυο αυτό έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα κόσμο στον οποίο ένα μικροσκοπικά ελάχιστο ποσοστό υπέρ-πλουσίων να ζουν σε απομονωμένη πολυτέλεια υψηλής τεχνολογίας και να διοικούν εξαθλιωμένες αταξικές μάζες «μεσαίας τάξης», μέσα από τους  Υπέρ-πλουσίους και τους Υπέρ-φτωχούς να διατηρούνται σε ένα πλαίσιο, σύμφωνα με ένα κράτος αστυνόμευσης τύπου Όργουελ.


• Η εκτίμηση ότι η αποτελεσματικότητα της τεχνικής του συστήματος αυτού που έχει αναπτυχθεί για να μας οδηγήσει εκεί, είναι να κατασκευάζει συνεχώς προβλήματα τα οποία μπορεί να επιβάλει λύσεις (μια τεχνική που έχω υιοθετήσει  εδώ και καιρό, Πρόβλημα-Αντίδραση-Λύση) και κάθε «λύση» να τους οδηγεί πιο κοντά στο στόχο τους.


Όταν γνωρίζουμε περαιτέρω ότι η δυναστεία των Rothschild επιβλέπει όλα αυτά και ότι η Goldman Sachs είναι ένα περιουσιακό στοιχείο των Rothschild, τότε μπορείτε να δείτε γιατί η Goldman Sachs έχει τόσο πολύ εμπλακεί στην οικονομική κατάρρευση στην Ευρώπη (βλ. Ελλάδα για αρχή) καθώς επίσης και γιατί ένα πρώην «εκτελεστικό» στέλεχος της Goldman Sachs, ο Mario Draghi, είναι ο επικεφαλής της  Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που υποκινείται από τους Rothschild, ο οποίος συντονίζει τη μηχανική υποδομή του χάους, στο πρωτάθλημα με την γερμανική κυβέρνηση η οποία είναι ιδιοκτησία των Rothschild.


Με αυτό το υπόβαθρο, οι σημερινές επιθέσεις κατά της Κύπρου καθώς επίσης και οι παγκόσμιες επιπτώσεις τους μπορούν να εξηγηθούν με σαφήνεια ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις