"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Οι Σωτήρες, οι συνεργάτες, οι εθνοπατέρες και λοιποί πατριώτες...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8QWsfI620GBKt-UiFXgrjtQs5VAr_DK53evkxuk9rWEtdz-v1kfcWhx2HHJozbvlgH0r0GSP8VCxj35jKOj6jnFVoVyhAIBnR8gqzIvogkI_qBo-uNc8x7WTSpUfROQrqA24u_x4jDtNM/s1600/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%91.jpgΤου Αντρέα Τ. Λουκά

Πραγματικά, οφείλουμε να νοιώθουμε απέραντη ανακούφιση που διάφοροι καλοί συμπατριώτες μας, μπήκαν στον κόπο, και παρά την εμφανή τεράστια προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλουν, δεν ορρώδησαν, και κατάφεραν για ακόμα μια φορά να μας

 προστατέψουν από τους διάφορους «Έλληνες» μεγαλοαπατεώνες σαν τον Σώρρας που θέλησαν, λέει,  να μας «σώσουν» οικονομικά…….

Θα πρέπει εδώ να εκτιμήσουμε δεόντως και να χρωστάμε απέραντη και αιώνια ευγνωμοσύνη για την οικονομική μας ΔΙΑΣΩΣΗ από το ΔΝΤ των πολυεθνικών και από την Γερμανοκρατούμενη και Γερμανοελεγχόμενη ΕΚΤ και κατ’ επέκταση την ίδια την Γερμανία. Τέτοια διάσωση, μάλιστα! Βέβαια φανήκαμε και τυχεροί! Παρά την κακοκεφαλιά μας και την βλακώδη αντίθεση μας, θέλαμε δεν θέλαμε, εδώ και πέντε χρόνια έχουμε πραγματικούς ηγέτες, αντάξιους των περιστάσεων! Όχι σαν εκείνο τον μυξοκλαμένο τον Τάσο Παπαδόπουλο που μας παρέσυρε και απορρίψαμε βλακωδώς, το σχέδιο Ανάν των Συμμάχων μας, νομίζοντας πως κάναμε και κανένα κατόρθωμα…..Ευτυχώς βέβαια που σύντομα, θάχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε το λάθος μας!

Μπορεί να είναι εντυπωσιακό και ψυχοφθόρο που κάθε Έλληνας που ποταβρίζεται να μας «σώσει» να αποδεικνύεται εκ προοιμίου απατεώνας, μπορεί να απορρίπτουμε και να λοιδορούμε κάθε πιθανή βοήθεια προερχόμενη από οπουδήποτε αλλού εκτός από τους πεφιλημένους μας Δυτικούς συμμάχους και να αναλωνόμαστε με πάθος να αποδείξουμε την ορθότητα της τέτοιας μας προσπάθειας, αλλά να μην ξεχνούμε πως:

Είναι οι σύμμαχοι μας που δεν άφησαν επανειλημμένα τον Ελληνισμό να καταστραφεί, ύστερα βέβαια από τις λανθασμένες επιλογές του ίδιου του Ελληνικού Λαού,-για να πούμε και του στραβού το δίκιο,- ούτε το 1922, ούτε το 1940, ούτε και το 2010…..

Είναι οι δυτικοί μας σύμμαχοι που μας απελευθέρωσαν από τον Τούρκικο ζυγό, ύστερα από 400 χρόνια δουλείας και όχι βέβαια κάποιοι λεροί κατσικοκλέφτες και κατσαπλιάδες και πειρατές ονόματι Κολοκοτρώνηδες, Καραϊσκάκηδες, Μιαούληδες, ή Κανάρηδες.

Να μην ξεχνάμε πως αν δεν ενδιαφέρονταν οι πεφιλημένοι μας Εγγλέζοι, να ελευθερώσουν την Ελλάδα από την Γερμανική κατοχή το 1944, μπορεί και να μην είχαμε εκείνη την υπέροχη εμπειρία του εμφυλίου πολέμου, συγνώμη του συμμοριτοπόλεμου ήθελα να πω, και μπορεί σήμερα τα ΕΔΟΝόπουλα στις φανέλες τους να έφεραν την μορφή του ληστοσυμμορίτη Άρη Βελουχιώτη (αν έχετε ακουστά….), ή ακόμα και του Ναπολέοντα Ζέρβα, αντί του πραγματικού Έλληνα (από την Βενεζουέλα ή την Γουατεμάλα, ή την Κούβα, άσχετο….) αγωνιστή Τσε Γκεβάρα.

Και για να μην ξεχνάμε και τα στενά δικά μας, τα Κυπριακά, τι θα ήμασταν σήμερα, αν οι Εγγλέζοι αναγνωρίζοντας, (μετά το 1942 όταν ο Χίτλερ επιτέθηκε εναντίον του πρώην σύμμαχου του, του Στάλιν, αφού πρώτα κατάσφαξαν μαζί τους Πολωνούς και δκιαμοιράστηκαν την Πολωνία….), την μαζική και καθοριστική για την έκβαση του πολέμου, συμμετοχή των συμπατριωτών μας κομμουνιστών στην προσπάθεια των διαχρονικών (από το 1192, αν δεν με απατά η μνήμη μου….) Φίλων μας να κατατροπώσουν τους μισητούς τους Γερμανούς, μας επέτρεπαν από μόνοι τους να ενωθούμε με την Ελλάδα; Θα είχαμε κάνει εκείνο τον ένδοξο αντιαποικιακό Αγώνα το 1955*; Θα είχαμε πετύχει το κοινό μας κράτος με τους συμπατριώτες και διαχρονικούς συναγωνιστές μας Κύπριους μουσουλμάνους, τους μετέπειτα μετατραπέντες σε τουρκοκύπριους; Και αν δεν βγάζαμε μόνοι μας τα μάτια μας, με την βοήθεια εκείνης της φιλανθρωπικής οργάνωσης των ΗΠΑ της CIA, της Χούντας και του Κίσινγκερ, θα ζούσαμε την ανεπανάληπτη εμπειρία, του πραξικοπήματος και της εισβολής, του 1974;

Και κάτι γελοίοι θερμοκέφαλοι (Λεωνίδας, Κ. Παλαιολόγος, Οδ. Ανδρούτσος, Γρ. Δικαίος, Μακρυγιάννης, Αυξεντίου, Μάτσης, Παλληκαρίδης, ή και Γλέζος, Λυσαρίδης, Μίκης Θεοδωράκης……ατελείωτος ο κατάλογος!), που παράστησαν και παριστάνουν τους πολλά Αγωνιστές και πατριώτες, τι καταφέρνουν; Απλώς αναδεικνύουν την κακοκεφαλιά ημών των Ελλήνων! Τι άλλο κάνουν δηλαδή; Άκου «Μολών Λαβέ» και πράσινα άλογα! Χάθηκε να πιούμε έναν καφέ με τα πλάσματα και να το συζητήσουμε; Ο Τσολάκογλου δηλαδή κακόπαθε ο άνθρωπος, που τόκανε; Τον έκαναν και πρωθυπουργό…..Και τον έγραψε και η Ιστορία! Τώρα, ποιος θυμάται εκείνον τον ασήμαντο λοχία στο Ρούπελ, που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς όταν τούλειψαν οι σφαίρες, αφού εξόντωσε μισό λόχο εισβολέων, συγνώμη, εκδρομέων της Βέρμαχτ;…..
Κουραφέξαλα!

Γι΄αυτό, προσωπικά τουλάχιστον, εγώ καταθέτω τα όπλα. Τι εξυπηρετεί εξάλλου η οποιαδήποτε αντίσταση στα σχέδια των φίλων μας; Να καταλήξουμε και με ακόμα περισσότερους ήρωες; Τι μανία είναι κι’ αυτή να κακοκαρδίζουμε συνεχώς, φίλους σαν την Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Όλη Ρεν, τον Ρασμούσεν, τον Ερτοάν, τον Νταούτογλου, τον Ταλάτ…..Έλεος πλέον! Φτάνει ως εδώ!

ΑΤΛ

*Σημ.: Για τον Αγώνα δεν αστειεύομαι, να εξηγούμαστε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις