"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αυτά είναι λόγια Ελλήνων... Μια μεγάλη αλήθεια για την προδοσία της Κύπρου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkUaaYPBuOmPr38rB0nc8SqYodehLgeoA2x6NPbJnHXV6jh1WOSDeVrAGN3TTtPk0Lt3QsVkE4aZ_jMDnniKjwuZufZuO9-Lnp5m85ocd9raWuYC4fDeTTFx9bkODtlQVUDhoz2ajBpt8/s1600/ellas-kypros.jpg"...Κάποιοι,είναι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ! Κάποιοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΜΙΛΟΥΝ με Θάρρος για τους διαχρονικούς ΦΟΝΙΑΔΕΣ, που έχουν ξεριζώσει λαούς και λαούς.
Όσοι έχουν την τιμή να γνωρίζουν έναν από αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, νοιώθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ τους, την μεγάλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ τους..."

Πόπη Σουφλή


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

Δείτε την ομιλία του Αργυρόπουλου για την 37η επέτειο της Τουρκικής Εισβολής.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος του συνδέσμου των "Βετεράνων Κύπρου'74" *, ένας καλός φίλος της Κύπρου, ήρθε στην Λευκωσία, πιστός στο ραντεβού του, για να μας αφυπνίσει, και να αναπτερώσει το ηθικό μας, λίγες μέρες μετά το έγκλημα στο Μαρί και την δολοφονία 13 συμπατριωτών μας.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε, εμείς θα γίνουμε η Νέμεσις και η τιμωρία για το Έγκλημα. Γι' αυτό είμαστε εδώ σήμερα. Τίποτα δεν τελείωσε το '74. Όλα τότε άρχισαν."
 
Δείτε το βίντεο... σ' αυτό βρίσκεται η ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως δεν θα την ακούσετε από κανέναν άλλον! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις