"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τα περιουσιακά στοιχεία του Δημήτρη Χριστόφια... Δείτε τον "κομμουνιστή" άνθρωπο του "λαού"...

http://www.sigmalive.com/application/cache/default/images/news/615x340/dimitris-christofias1.jpgΑυτά που θα δείτε είναι τα κομμένα και ραμμένα στοιχεία...
 
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, την πλήρη και αναλυτική κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων, των εισοδημάτων και των εξόδων του ιδίου, της συζύγου και των παιδιών του. 

Ο κ. Χριστόφιας δήλωσε ότι «αυτό είναι η καλύτερη  απάντηση στην ακατάσχετη ψιθυρολογία και την κατασυκοφάντηση που αναπτύχθηκε εδώ και καιρό σε ότι αφορά το θέμα».
Ενδεικτικά, τα εισοδήματα του ζεύγους Χριστόφια την περίοδο 2008-2012 ανήλθαν στις 855,536 ευρώ και το ταμείο προνοίας στις 58,800 ευρώ. Τα έξοδα του ζεύγους ανήλθαν στο 1,088,139. Ως εκ τούτου, την περίοδο αυτή είχε μείωση καθαρής περιουσίας κατά 173,803. (Διαβάστε την ανάλυση των περιουσιακών τους στοιχείων ΕΔΩ).
Τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας της κόρης του Μαριάννας, ανήλθαν στις 179,667 (Διαβάστε την ανάλυση των περιουσιακών τους στοιχείων ΕΔΩ). Τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας της θυγατέρας του Χριστίνας ανήλθαν στις 621,641 (Διαβάστε την ανάλυση των περιουσιακών τους στοιχείων ΕΔΩ)και τα περιουσιακά στοιχεία του γιου του Χρίστου στις 490,604 (Διαβάστε την ανάλυση των περιουσιακών τους στοιχείων ΕΔΩ).
Name
Στην ανάλυση των περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους Έρσης και του Δημήτρη Χριστόφια φαίνεται ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας χρωστάει ποσό ύψους 200.000 ευρώ για δάνειο που σύναψε με τη Λαϊκή Τράπεζα ώστε να αποπληρώσει οφειλή αντίστοιχου ύψους στην εταιρία του Μιλτιάδη Νεοφύτου.
Name
 
Η κόρη του Μαριάνα και ο γαμπρός του Παναγιώτης Παλάτος είχαν αύξηση των περιουσιακών της στοιχείων κατά 179.867 εκ των οποίων οι 80.000 προήλθαν από δωρεά του Δημήτρη Χριστόφια.
Name
Αναλυτικά τα περιουσιακά τους στοιχεία έχουν ως εξής:
Name
 
Το ζεύγος Νίκου Μούδουρου και Χριστίνας Χριστόφια είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 621,641 ευρώ αλλά σε αυτά συνυπολογίζονται οι 330.146 από τα δώρα του γάμου και οι 150.000 ευρώ που τους δώρισαν οι γονείς τους.
Name
Στην ανάλυση των εσόδων του ζευγαριού εμφανίζουν έξοδα για το γάμο ύψους 90.000 ευρώ.
Name
Τέλος ο γιος του τέως Προέδρου είχε αύξηση των περιουσιακών του στοιχείων κατά 490,000 ευρώ εκ των οποίων οι 484,000 αφορούν στην αξία του σπιτιού που του παραχώρησαν οι γονείς του αλλά μένουν ακόμη μέσα.
Name
Αναλυτικά η περιουσία του Χρίστου Χριστόφια έχει ως εξής:
Name
 
Name
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις