"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

David Icke - Πέρα ​​Από Την Αιχμή

http://www.supernaturalresearch.com/wp-content/uploads/2010/09/david-icke-recent-photo.jpg
Επαναδημοσιεύουμε αυτή την εκπληκτική παρουσίαση του David Icke του 2008 ''Πέρα ​​Από Την Αιχμή'' στο Brixton όπου μεγάλωσε.

Από το εξαιρετικό "ξύπνημα" του το '90, ο David Icke βρίσκετε σε ένα ταξίδι γύρο του κόσμου, και μέσα στον εαυτό του, για να βρει της μεγάλες 

 απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα: Ποιοι είμαστε; Πού βρισκόμαστε; Τι κάνουμε εδώ; Ποιος ελέγχει πραγματικά αυτόν τον κόσμο, πώς και γιατί;

Σε αυτή την επτάωρη παρουσίαση σε χιλιάδες άτομα στο Brixton Academy του Λονδίνου, Ο David αντιμετωπίζει όλες αυτές τις ερωτήσεις και συνδέει τις τελείες μεταξύ τους για να αποκαλύψει μια εικόνα της ζωής στη γη που είναι πραγματικά ¨¨πέρα από την αιχμή¨¨.

Πουθενά στον κόσμο δεν θα δείτε μια παρουσίαση σαν κι αυτή, συνδέει τα φαινομενικά μη συνδεδεμένα για να σχηματιστεί το μωσαϊκό της γνώσης που μπορεί να μας ελευθερώσει από τη συλλογική μας υποδούλωση από της κρυμμένες δυνάμεις πίσω από τις κυβερνήσεις, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλες τις άλλες υπηρεσίες χειραγώγησης και ελέγχου.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ της αρχαίας ιστορίας, το 9/11, τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", η συγκέντρωση του Οργουελικού εφιάλτη και τη φύση της πραγματικότητας; Φαίνεται μια παράξενη ερώτηση για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα όλα συνδέονται εκ θεμελίων, όπως ο Icke τόσο συναρπαστικά αποκαλύπτει.

Όπως ο ίδιος λέει: "Χωρίς την κατανόηση της φύσης της εμπειρίας της πραγματικότητας μας και πώς την δημιουργούμε, δεν μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε οτιδήποτε άλλο."

Δεκάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει γνώση του David Icke και του έργο του από αυτά που έχει γράψει σε ένα ρεύμα βιβλίων και από ότι έχει γίνει η καθημερινή μας εμπειρία.

Αφιερώστε το χρόνο για να δείτε τον κόσμο από μια άλλη οπτική γωνία όπως δεν την έχετε ξαναδεί!!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις