"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Το ΝΑΤΟ διέκοψε «κάθε πρακτική πολιτική και στρατιωτική συνεργασία» με τη Ρωσία

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNarUThDhw7gIby3UyAPvA9nU53teCIJYwv-PpzYcDhUC3QnV_:2.bp.blogspot.com/-DdU4wNqBz6w/UzsbVcZeKlI/AAAAAAAAbxA/rnZQe-6rDO0/s1600/%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25BF.jpgΤο NATO ανακοίνωσε την Τρίτη ότι διακόπτει «κάθε πρακτική πολιτική και στρατιωτική συνεργασία» με τη Ρωσία, με αφορμή την ένωση με την ανεξάρτητη Κριμαία.
 
Η απόφαση αυτή ελήφθη από τους ΥΠΕΞ των κρατών μελών του NATO οι οποίοι κάλεσαν σε ανακοίνωσή τους τη Μόσχα να «κάνει άμεσα βήματα (…) για να επανέλθει στην τήρηση του διεθνούς δικαίου».
 
Το NATO και η Ουκρανία σημείωσαν σε μια κοινή γραπτή ανακοίνωσή τους ύστερα από τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών του Βορειοατλαντικού Συμφώνου και της διορισμένης «κυβέρνησης» στο Κίεβο ότι θα εντείνουν τη δική τους συνεργασία και θα προωθήσουν μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εθνικής άμυνας στην Ουκρανία μέσω εκπαίδευσης και διαφόρων προγραμμάτων.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις