"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

"Ψηφίστε γιατί θα βγούμε και από την ΕΕ"

http://www.makeleio.gr/images/Dekemvrios/kypros-anastasiadis.jpgΕκβιάζει η κυβέρνηση Αναστασιάδη στην Κύπρο της Βουλή της χώρας. όπως ακριβώς εκβίαζε η κυβέρνηση Παπανδρέου, Παπαδήμου και τώρα  η κυβέρνηση Σαμαρά την ελληνική Βουλή με έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση που δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο.


Οι υπουργοί Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης και Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, απαίτησαν από την Βουλή που έχει ήδη απορρίψει μια πιο ευνοϊκή αλλά εξίσου καταστροφική ρύθμισημε για το τόπο να δεχθεί το Μνημόνιο.

Και ο δεύτερος προειδοποίησε ότι τυχόν έξοδος από την ευρωζώνη "ίσως οδηγήσε και εκτός της Ε.Ε.".

Μιλώντας, συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Εξωτερικών της Βουλής, ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι, σε περίπτωση μη έγκρισης του μνημονίου από τη Βουλή, «θα οδηγηθούμε σε πλήρη οικονομική κατάρρευση και η Κύπρος δεν θα μπορεί να δανειστεί, για πολλές δεκαετίες».

«Θα ζούμε - ανέφερε χαρακτηριστικά - με τα χρήματα που θα μας φέρνουν οι τουρίστες. Οι μισθοί δεν θα καταβάλλονται και καμία ανάπτυξη δεν θα μπορεί να γίνει».

Οι γνωστοί εκβιασμοί που έχουν οδηγήσει στην ανεργία περισσότερους από 1 στους 4 Έλληνες και 450.000 οικογένειες χωρίς ούτε ένα εργαζόμενο μέλος...

ΠΗΓΗ:Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις