"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πιλότος ξεχνά να αποενεργοποιήσει το σύστημα αεροψεκασμών CHEMTRAILS καθώς προσγειώνεται

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRd1qNgpnT9xd7q8l_9hi2LMe1ij54tVzkWlK3Lu3yIN3zuzulu:www.tifosi.gr/wp-content/uploads/2014/04/300420141414.jpgΠιλότος εμπορικού αεροσκάφους έκανε το λάθος που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα την ύπαρξη των χημικών αεροψεκασμών όταν ξέχασε να απενεργοποιήσει τους ψεκαστήρες καθώς προσγειωνόταν!

Δείτε το βίντεο της προσγείωσης του αεροπλάνου αυτού πιο κάτω, το οποίο ψέκαζε με χημικά CHEMTRAILS ενώ προσγειωνόταν!

Το βίντεο αυτό είναι μια τρανή απόδειξη που υποστηρίζει τους ισχυρισμούς τόσων χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως που οι ιθύνοντες και οι αδαείς τους ονομάζουν «συνωμότες». Είναι γνωστό πλέον, πως το ΝΑΤΟ μαζί με τον ΟΗΕ και την απαθέστατη ανοχή των κυβερνήσεων, χρησιμοποιεί αεροπορικές εταιρείες για να ψεκάζει με τόσο βλαβερά χημικά όπως αλουμίνιο, βάριο, μυκόπλασμα, κλπ, τους ουρανούς μας χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του λαού. Αυτό το βίντεο κλείνει επίσης τα στόματα των όσων με μανία υποστηρίζουν πως οι γραμμές που βλέπουμε για ώρες στον ουρανόδεν είναι παρά τα καυσαέρια των αεροπλάνων. Αν έψαχναν για την σωστή γνώση γύρω από το θέμα αυτό, θα έβλεπαν πως αυτό που υποστηρίζουν απλά δεν ευσταθεί. Με την απόδειξη αυτή λοιπόν, ο κάθε πολίτης έχει πλέον έννομο δικαίωμα να καταθέσει μήνυση κατά του κράτους, του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ, προσπαθεί απεγνωσμένα για την κάλυψη των όποιων αποδείξεων και γι αυτό σας προτρέπουμε να δείτε το βίντεο αυτό πρωτού το εξαφανίσουν.

Παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο προσγειώνεται με ομιχλώδη καιρό, η εκπομπή των ψεκασμών chemtrails είναι ολοφάνερη! Η ύπαρξη τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί καθώς ούτε να συσχετισθεί με τις καιρικές συνθήκες γιατί, πρώτον, οι ουρές δεν προέρχονται από το σημείο που βρίσκονται οι κινητήρες αεριώθησης και δεύτερον, αυτό που φαίνεται από τα πτερύγια δεν είναι απλώς νερό ή υγρασία αλλά συμπυκνωμένη ουσία ψεκάσματος, τα δημοφιλή πλέον χημικά αεροψεκάσματα. Αδιαμφισβήτητα λοιπόν τα βλέπουμε να προέρχονται από τέσσερα σημεία του πίσω μέρους των φτερών μαζί με οποιανδήποτε υγρασία μπορεί να υπάρχει στο  φτερό κατά την προσγείωση.  

Δείτε και μόνοι σας του λόγου το αληθές και μοιραστείτε τα συμπεράσματα σαςμε άλλους.

https://www.youtube.com/watch?v=jHIUlaKTllM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις