"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ε. Θεοχάρους: «Χυδαίος και ανεξέλεγκτος ο Ε. Βενιζέλος»

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuTEEN6xPfSh08mOrPz2UVr9uocmj1EXbisXdZmEa3kN3YgMDl7A«Τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος ενέχουν χυδαιότητες. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του». Με αυτά τα λόγια απάντησε στον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), δρ. Ελένη Θεοχάρους.
 
Η κυρία Θεοχάρους, έπειτα από την παρότρυνσή της προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να πάψει από υπουργό Εξωτερικών τον κ. Βενιζέλο για τις «ανοησίες που έχει πράξει» ως προεδρεύων του Συμβουλίου της ΕΕ αναφορικά με το τουρκικό έγγραφο περί «εκλιπούσας Κυπριακής Δημοκρατίας», δείχνει πως ακόμα και έπειτα από τη μεσολάβηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, δεν σκοπεύει να αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί, εφόσον εξάλλου ο Ευ. Βενιζέλος εξακολουθεί να είναι ΥΠΕΞ της Ελλάδας ακόμα και μετά την παρότρυνσή της προς τον κ. Α. Σαμαρά να σταματήσει να τον ανέχεται.
 
«Παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, όπως και κάθε Ελλαδίτη και Κύπριου ευρωβουλευτή, ζήτησα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο απάντηση για το τουρκικό έγγραφο που εμπεριείχε προσβλητικές δηλώσεις για την Κυπριακή Δημοκρατία -ένα κράτος-μέλος της ΕΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Θεοχάρους.
 
Η ίδια δηλώνει πως δεν υφίσταται καμία απολύτως διαφωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, όπως δηλώνει η κυρία Θεοχάρους, «κρατά μια άψογη στάση». 
 
Προφανώς, η αντιπαράθεση της είναι με τον ανεκδιήγητο Ευ. Βενιζέλο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «έναν πολιτικό που τα λόγια του ενέχουν χυδαιότητες».
 
«Ο κ. Βενιζέλος έκανε ρηματική διακοίνωση για το πρόσωπό μου. Αυτό έχει να γίνει ανάμεσα σε Αθήνα και Λευκωσία από τη χούντα του Ιωαννίδη. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης με "άδειασε" φυσικά για να μην διαταράξει τις σχέσεις με την Αθήνα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αλλά ο κ. Βενιζέλος είναι ένας ανεξέλεγκτος πολιτικός» υπογράμμισε η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους.
 
Η κυρία Θεοχάρους, με αφορμή το πρωτοφανώς προκλητικό έγγραφο της Τουρκικής Δημοκρατίας το οποίο απεδέχθη αναφανδόν ο κ. Βενιζέλος, είναι αποφασισμένη να πολεμήσει τον «αγώνα τον καλό» για τα δίκαια του Ελληνισμού έως τέλους. 
 
Εξάλλου, η κ. Θεοχάρους, εφόσον ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ελλάδας, υπουργός Εξωτερικών και προεδρεύων του Συμβουλίου της ΕΕ την αντιμετώπισε με τον γνωστό πλέον τρόπο, έχει απευθύνει και εγγράφως το ίδιο ερώτημα προς τους κυρίους Μπαρόζο, Σουλτς, Βαν Ρομπάι, καθώς και στους προέδρους των πολιτικών ομάδων και τον αρμόδιο επίτροπο κ. Φούλε, από τους οποίους αναμένει απαντήσεις. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις