"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η συγκάληψη των Χημικών Αεροψεκασμών και της Γεω-μηχανικής

http://i.ytimg.com/vi/7C5TFTkblKQ/0.jpgΜέχρι τώρα όλοι πρέπει να έχετε δει τις άσπρες λωρίδες στον ουρανό που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα και απλώνονται από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη, ντύνοντας τον ουρανό με ένα πέπλο ομίχλης που μοιάζει με σκόνη.

Η έμφυτη νοημοσύνη μας, δεν μας αφήνει να πιστέψουμε ότι αυτά είναι υδρατμοί από τα καυσαέρια των αεροπλάνων. 

Στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί θα δείτε την ιστορία μιας ραγδαία αναπτυσσόμενης βιομηχανίας που ονομάζεται Γεω-μηχανική, καθοδηγούμενη από επιστήμονες, εταιρείες και κυβερνήσεις που σκοπίμως θέλουν να αλλάξουν το κλίμα της γης, να ελέγξουν τον καιρό καθώς επίσης να αλλάξουν την χημική σύσταση του εδάφους και του νερού και όλα αυτά δήθεν για το "καλό της ανθρωπότητας". Παρόλο που οι αρμόδιοι αξιωματούχοι επιμένουν πως αυτά τα προγράμματα βρίσκονται μόνο σε διαδικασίες συζητήσεων, οι αποδείξεις είναι πολλές πως αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει από το 1990 περίπου, έχοντας ολέθριες συνέπειες για τις καλλιέργειες, την άγρια ζωή αλλά και την ανθρώπινη υγεία. Μας ψεκάζουν με επικίνδυνες χημικές ουσίες χωρίς την συγκατάθεση μας κι από πάνω μας διαβεβαιώνουν με ψεύδη πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο, προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις