Η ικανότητα σας να
χωνεύετε εντελώς και με ασφάλεια τα τρόφιμα ελαττώνεται σταδιακά με την
ηλικία, με δυνητικά επικίνδυνες συνέπειες όπως απώλεια θρεπτικών
συστατικών.
Η παραγωγή των ζωτικών ενζύμων που χρησιμοποιούνται για την πέψη των πρωτεϊνών και των λιπών μειώνεται σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και σε εκείνους με ορισμένες χρόνιες παθήσεις.
Οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αφομοιώσουν την κυτταρίνη, ή τις
Η παραγωγή των ζωτικών ενζύμων που χρησιμοποιούνται για την πέψη των πρωτεϊνών και των λιπών μειώνεται σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και σε εκείνους με ορισμένες χρόνιες παθήσεις.
Οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αφομοιώσουν την κυτταρίνη, ή τις