"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δύο νέες σημαίες Τουρκίας – ψευδοκράτους κυματίζουν στα κατεχόμενα

http://www.onlycy.com/wp-content/uploads/2012/07/katexomena3.jpgΔύο νέες μεγάλες σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους κυματίζουν από χθες σε περιοχή κοντά στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα.
Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η τελετή ανάρτησης των σημαιών μεγέθους 6 επί 9 μέτρων, έγινε στο μέρος όπου του 1964 οι Ε/κ είχαν κατεβάσει την τουρκική σημαία και ανέβασαν την ελληνική. Η ελληνική σημαία, προστίθεται, κατέβηκε το 1974 και αναρτήθηκε η τουρκική.Δύο νέες μεγάλες σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους κυματίζουν από χθες σε περιοχή κοντά στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα.
Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η τελετή ανάρτησης των σημαιών μεγέθους 6 επί 9 μέτρων, έγινε στο μέρος όπου του 1964 οι Ε/κ είχαν κατεβάσει την τουρκική σημαία και ανέβασαν την ελληνική. Η ελληνική σημαία, προστίθεται, κατέβηκε το 1974 και αναρτήθηκε η τουρκική.


Ο αρχηγός των κατοχικών δυνάμεων, στρατηγός Μεχμέτ Νταϊσάλ, άρχισε την ομιλία του με αναφορά στο ποίημα του πρώην ηγέτη των Τ/κ, Ραούφ Ντενκτάς «Εχω δύο σημαίες». Οι εργασίες για την ανάρτηση των δύο σημαιών, ανέφερε, ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, λέγοντας ότι η σημαία «είναι το σύμβολο της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας ενός κράτους και η εγγύηση της ύπαρξής του. Είναι το σύμβολο της δόξας του έθνους μας».
Στην τελετή παρόντες ήταν ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου, ο «πρόεδρος» της ψευδοβουλής, Χασάν Μπόζερ , ο ψευδοπρωθυπουργός, Ιρσέν Κιουτσιούκ, ο λεγόμενος πρέσβης της Τουρκίας, Ιμπραχίμ Χαλίλ Ακτσά, η στρατιωτική ηγεσία του ψευδοκράτους, «υπουργοί», «βουλευτές» και αντιπροσωπείες οργανωμένων συνόλων.

Πηγή:  http://www.onlycy.com/203952-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις