"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Δωρεάν βιβλία κυτταρικής υγείας Dr. Rath

Ο Δρ. Rath δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της πολιτικής για την υγεία. Μάχεται για την ελεύθερη πρόσβαση σε θεραπείες με βιταμίνες και σε άλλες φυσικές θεραπείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακόμη, αποκαλύπτει τις δολοπλοκίες του λόμπυ της βιομηχανίας φαρμάκων, παρέχοντας βήμα στη δημόσια κριτική.Ο οργανισμός υγείας που ίδρυσε Ο Δρ. Rath, χαρακτηρίζεται παγκοσμίως μοναδικό.


Ο Dr. med. Matthias Rath ήταν ο εμπνευστής της επανάστασης στη φυσική πρόληψη και αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, της κύριας αιτίας του εμφράγματος του μυοκαρδίου και του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ο Δρ. Matthias Rath γεννήθηκε το 1955 στη Στουτγκάρδη. Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών σπουδών του εργάστηκε ως γιατρός και επιστήμονας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Eppendorf στο Αμβούργο και στό καρδιολογικό κέντρο στο Βερολίνο.

Ο Δρ. Rath ανακάλυψε πως η απόφαση σχετικά με την υγεία και την ασθένεια λαμβάνεται στο επίπεδο των κυττάρων του οργανισμού και όχι στο επίπεδο των επιμέρους οργάνων του.

Με τον τρόπο αυτό συνέβαλλε αποφασιστικά στη διάδοση αυτής της επιστημονικής ανακάλυψης: Ενδημικές ασθένειες όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, το εγκεφαλικό επεισόδιο ή ο καρκίνος οφείλονται σε χρόνια έλλειψη βιταμινών σε εκατομμύρια κύτταρα του οργανισμού. Η χορήγηση επαρκών ποσοτήτων κυτταρικών θρεπτικών ουσιών μπορεί να προλάβει την εμφάνιση ασθενειών. Χάρη στην Κυτταρική ιατρική που ανέπτυξε ο Δρ. Rath, η υγεία είναι κατανοητή και οικονομικά προσιτή για τον καθένα.

Ο Δρ. Rath συνέχισε την εργασία του Linus Pauling, ο οποίος τιμήθηκε δύο φορές με βραβείο Νόμπελ, μετά το θάνατό του το 1994. Ίδρυσε ένα διεθνές ινστιτούτο έρευνας και εξέλιξης με έδρα τη Santa Clara στην Καλιφόρνια. Εκεί, εργαζόμαστε με προσήλωση για την εξάλειψη ενδημικών ασθενειών με τη βοήθεια αποτελεσματικών και προσανατολισμένων ως προς το εκάστοτε αίτιο φυσικών θεραπειών.

Όλα τα αποτελέσματα των ερευνών περιέχονται περιληπτικά σε βιβλία απλοποιημένης επιστήμης, φυλλάδια, CD-ROM, βίντεο και DVD. Στην ελληνική γλώσσα διατίθενται ήδη τα εξής:
Ερωτήσεις και απαντήσεις
Βασική σειρά μαθημάτων Κυτταρικής ιατρικής με ερωτηματολόγιο
Δωρεάν Υγεία
Συνέντευξη του August Kowalczyk
Αίτηση μέλους με κατευθυντήριες οδηγίες
Δελτία παραγγελίας
Γιατί τα ζώα δεν παθαίνουν καρδιακά εμφράγματα, σε αντίθεση με τον άνθρωπο 
 


Ο Νoμπελίστας Linus Pauling δήλωσε ότι οι ανακαλύψεις του Δρ. Rath θα πρέπει να θεωρούνται ως οι πιο σημαντικές ανακαλύψεις του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Τα παρακάτω βιβλία αφηγούνται την ιστορία αυτών των ανακαλύψεων.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις