"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία - Η νέα επιδημία

Ένα smartphone ή ένα αρκουδάκι για το μωρό; Σύμφωνα με μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.650 μητέρες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου το 30 τοις εκατό των ερωτηθέντων επέλεξαν ένα smartphone αντί για γάλα ή κάποιο άλλο τρόπο ανακούφισης από το κλάμα, την ανησυχία, ή την εγκατάλειψη του παιδιού. Η επιλογή της απόσπασης της προσοχής μπορεί να θεωρηθεί ως η αρχή μιας ζωής εκτεθειμένης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) και, ενδεχομένως, την έναρξη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της μισαλλοδοξίας. Η επίσης γνωστή ως ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία (EHS), είναι η κατάσταση που συνδέεται με μακροχρόνια επαφή με τα χαμηλά επίπεδα των ΗΜΠ που εκπέμπονται από μια μυριάδα ηλεκτρικών συσκευών.

Τα συμπτώματα του EHS προέρχονται από την έκθεση για την τεχνολογία, με τη μορφή των κινητών τηλεφώνων, φορητών υπολογιστών, υπολογιστών, ασύρματων routers, ασύρματων τηλεφώνων και, με η λίστα επεκτείνεται περιλλαμβάνοντας τις καθημερινές οικιακές συσκευές, ακόμα και τους λαμπτήρες φθορισμού.

Αυτά τα συμπτώματα είναι πολλά και ποικίλα, διαφέρουν για κάθε άτομο, τα πιο κοινά συμπτώματα είναι: αϋπνία, κόπωση, κατάθλιψη, χρόνιοι πονοκέφαλοι, ευερεθιστότητα, γνωστικά προβλήματα, χρόνιες λοιμώξεις, πόνο στις αρθρώσεις και μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα στα άκρα.

Είναι αυτό πραγματικά μια επιδημία στα σκαριά; Η έρευνα φαίνεται να υποδηλώνει πως ναι. Υπάρχουν πάνω από 500 μελέτες σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της ακτινοβολίας της κινητής τηλεφωνίας και μόνο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών, εκθέσεις, συνέδρια, και μελέτες έχουν βρει ακόμη πιο σοβαρές επιπλοκές για την υγεία που συνδέονται με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Μερικά από αυτά είναι:

· Οι όγκοι του εγκεφάλου

· Αλλαγές στο DNA

· Καρδιαγγειακά προβλήματα

· Επιβάρυνση λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος

· Παιδική λευχαιμία

· Διατάραξη νευρικού συστήματος

Η πραγματικότητα της EHS σε όλο τον κόσμο

Ενώ η EHS εξακολουθεί να θεωρείται αμφιλεγόμενη, ακόμη και σε αμφισβήτηση ως προς την ύπαρξής της, ο Δρ Ντομινίκ Μπελπόμ, ένας Γάλλος καθηγητής ογκολογίας και μέλος μιας ομάδας ερευνητών στο Παρίσι, έχει δείξει ότι αυτή η δυσανεξία στην EHS είναι μια πραγματική σωματική ασθένεια, ακριβώς όπως ο καρκίνος και η καρδιακή νόσος. Εξηγεί, "Τα EMF προκαλούν σημαντικές επιδράσεις στον εγκέφαλο. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι το άνοιγμα του φράγματος αίματος-εγκεφάλου. Αυτό επιτρέπει στον υδράργυρο, τα οργανοχλώρια και άλλους ρύπους να εισέλθουν στον εγκέφαλο, όπου προκαλούν διάφορες νευροεκφυλιστικές ασθένειες".

Καθηγήτρια Μάγδα Χαβάς του Trent University υποστηρίζει την εξήγηση Δρ Μπελπόμ. "Παντού υπάρχει ένα 3 με 5 τοις εκατό του πληθυσμού που έπάσχει σοβαρά από EHS ... Υπάρχουν άτομα, περίπου το 35 τοις εκατό του πληθυσμού, που έχουν τα συμπτώματα της ηλεκτρικής ευαισθησίας, αλλά δεν ξέρουν ή δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ηλεκτρικά ευαίσθητα."

Πάνω από 10.000 ενήλικες άνδρες και γυναίκες Σουηδοί που συμμετείχαν σε έρευνα για EMF υποστήριξαν, επίσης, αυτά τα ευρήματα. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι τα άτομα που πιστεύουν στην ύπαρξη των EMF κι εκείνα που ήδη πάσχουν από την αύξηση της ευαισθησίας σε EMF να έχουν κοινά συμπτώματα υπό μορφή αλλεργιών, καθώς και άλλα είδη υπερευαισθησίας.

Πρώτο στον Καναδά (Τορόντο), το 'Νοσοκομείο για την Υγεία των Γυναικών' αφιερώνει ένα τμήμα του νοσοκομείου σε περιβαλλοντική κλινική, που θα εστιάζει στην εκπαίδευση των ατόμων που εργάζονται στον τομέα της ιατρικής, καθώς και μεμονωμένους ασθενείς, στην εξάπλωση της EHS. Οι εν εξελίξει απόψεις του Καναδά σε σχέση με την ύπαρξη της EHS και τα προβλήματα υγείας που συνδέονται με αυτήν, είναι ολοφάνερες και με άλλους τρόπους. Ορισμένες περιοχές της χώρας έχουν αποφασίσει να επιβραδύνουν και να ρίξουν μια ματιά στις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για τα παιδιά, που είναι μακράν ο πιο ευαίσθητος πληθυσμός. Ορισμένα σχολεία έχουν πάρει την απόφαση να απαγορευφθεί το Wi-Fi στην τάξη.

Το πραγματικά γελοίο με την υπόθεση της EHS είναι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, είτε είναι παιδιά ή έφηβοι, είτε ενήλικες, που επηρεάζονται αρνητικά, εξακολουθούν να αγνοούν την πραγματική αιτία της ασθένειας. Η EHS έχει τη δύναμη να καταστρέψει τις ζωές των ανθρώπων. Εκείνοι που έχουν πληγεί γίνονται φυγάδες από την τεχνολογία, αισθάνονται εξοστρακισμένοι από την κοινωνία, και καταφεύγουν σε μια σκοτεινή γωνιά, αναζητώντας μια ελεύθερη από EMF ζώνη. (σ.σ. έχουν ήδη αρχίζει να εφαρμόζονται τέτοιες ζώνες στο εξωτερικό σε χώρους όπως πανεπιστήμια κ.λ.π)

Πηγή: NaturalNews.com

σ.σ. Ο λόγος που επιλέξαμε αυτό το κείμενο, είναι ο ίδιος που η AllNewz δίνει ιδιαίτερη σημασία στο θέμα των Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων. Κι αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από προσωπική εμπειρία και γνώση για τα EMF καθώς τυχαίνει να ανήκουμε στην ομάδα εκείνων που έχουν από EHS. Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση πάνω στο θέμα αυτό, ακόμα και με πληροφορίες αυτο-προστασίας αλλά και τη σχετική δράση του συλλόγου
SaveGeaGroup με τον οποίο συνεργαζόμαστε.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις