"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Παρθενώνας είναι Ευρωπαική κληρονομιά...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1BbtNj-psjaty_mKjfGgsE9NlOTwD7yTdktZQEey2IXrILV7LP6zqLeDfPzsJZukRxWSkup6QxnBvwSlspyR-UMe-zq2qZzbtLfiIIBiasluI8SIOX8Fnas6lMJc9LJ4s5m2hgjiv7m8/s640/%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%971.jpgΗ ΜΥΡΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!!
Ελληνίδα , μη οργανωμένη σε κόμματα και τέτοιες ιστορίες, χτες, κάνοντας βόλτα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης θέλησε να βγάλει την Ελληνική σημαία που είχε μαζί της και να βγει μια φωτογραφία. το αποτέλεσμα; οι υπάλληλοι της Ακρόπολης να της απαγορεύσουν να φωτογραφηθεί και να της πούνε οτι είναι νόμος η απαγόρευση. Φυσικά ζήτησε να δει ποιος νόμος το λέει και ποιο ΦΕΚ αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Τους ρώτησε ποιος είναι αυτός που θα μας απαγορεύσει να βγάλουμε μια φωτογραφία με την Ελληνική σημαία στην πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά οι υπαλλήλοι να λένε τα δικά τους.


Επίσης της έδειξαν μια ταμπέλα που έγραφε ότι ο Παρθενώνας είναι Ευρωπαική κληρονομιά...Άκουσον άκουσον...
 
Πηγή: http://ofis66.blogspot.com/2012/09/blog-post_6.html#axzz25qAbkC6c
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις