"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Λογαριασμοί για το 2014

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSf8EwNQ7uAi4AyKz416sNvvH5Rel9fr9sFQHjYtXY8IavQEi9MΣ Τ Ο Ν ΕΤΗΣΙΟ λογαριασμό εθνικών κερδοζημιών, το μόλις λήξαν 2013 υπήρξε χειρότερο του 2012, όπως, με την πλειονότητα των πραγματιστικά σκεπτομένων, προέβλεψε 1.1.13 κι αυτή η στήλη. Ανίκανοι κι ανεπαρκέστατοι ηγέτες, της πρωταίτιας Κομματοκρατίας, υποδούλωσαν το 2012 την Κυπριακή Δημοκρατία στην Τροϊκοκρατία...

Ι Σ Α Ξ Ι Ω Ν , ΦΕΥ, προσόντων διάδοχοί τους, υποτάχθηκαν και στο «κούρεμα» μετατροπής της σε παγκόσμιο «πειραματόζωο». Χωρίς καν το αποκούμπι της πανεθνικής αλληλεγγύης, αφού ήδη η μητέρα Ελλάδα βρίσκεται στα ίδια και αθλιότερα χάλια, αποδυναμώθηκαν, έτι περαιτέρω, όλοι οι Συντελεστές Εθνικής Ισχύος της ΚΔ:
- Η χρεοκοπημένη οικονομία τής Δανείου Υποτελούς πολιτείας.
- Η όση απέμεινε στην κατάντια της Αμυντική της Θωράκιση.
- Η πληττόμενη, απ’ τη διεύρυνση της ανεργίας και κοινωνικής δυστυχίας, κοινωνική της συνοχή.
- Η παραλυμένη κρατική και θεσμική της οργάνωση.
- Η υπό εξαφάνιση αφοσίωση κι εμπιστοσύνη τών πολιτών στους διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους κομματικούς θεσμούς του πολιτεύματος και στους επικεφαλής του πολιτικού της συστήματος κομματάρχες.
- Η επιπρόσθετη κατάρρευση του εθνικού φρονήματος κι η μείωση της πατριωτικής αυτοπεποίθησης.
- Ιδίως η απόγνωση του λαού, που κόβει και των ελπίδων τις φτερούγες, απ’ την επαναλαμβανόμενη τραυματική εμπειρία ότι δεν διαθέτει ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ, λαοπρόβλητο ηγέτη, ικανό να οδηγήσει τον λαό κι όλες τις δυνατότητες του κράτους σε μια νέα Εθνική Στρατηγική ανόρθωσης, αποτελεσματικής αντίστασης κι αποτελεσματικότερης διεκδίκησης της απελευθέρωσης των σκλαβωμένων εδαφών της Κύπρου.



Μ Ο Ν Η ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙΣΑ, προσώρας, χειρότερη και τελειωτική ζημιά, η διάλυση της ΚΔ κι η μετατροπή της μεγαλονήσου σε συγκυριαρχούμενο από τους Τούρκους διζωνικό προτεκτοράτο. Ευτυχώς, προς το παρόν, ούτε οι κυβερνήσαντες απ’ το 2008 ούτε οι κυβερνώντες απ’ τον παρελθόντα Μάρτιο, Διζωνικοί Αναν-νιστές, κατάφεραν να «λύσουν» το Κυπριακό στο… πλαίσιο των «διαχρονικών θέσεων» υποταγής των Ηττημένων τους Μυαλών στις τουρκικές απαιτήσεις για «Συνεταιρισμό Δύο Συνιστώντων Στέιτς».


Μ Ε ΕΛΛΑΔΑ και Κύπρο αποδυναμωμένες κι εξαθλιωμένες και με τα στρατηγικής σημασίας Κοιτάσματα της ΑΟΖ ως κεντρικό πια στόχο λαφυραγώγησης, οι Καραδοκούντες τής «Σημαδεμένης Τράπουλας», τη λύση-διάλυση της ΚΔ θα μεθοδεύσουν κατά προτεραιότητα στο αρξάμενο 2014. Άρα: Η αποτελεσματικότερη απόκρουσή τους ορίζεται ως το πρωταρχικό καθήκον. Με όσες δυνάμεις μπορεί ν’ αντλήσει απ’ τις αγωνιστικές του ρίζες ο Ελληνισμός κι απ’ το πείσμα και την εγκαρτέρησή του ο λαός μας σε Κύπρο, Ελλάδα και Διασπορά. Καλόν νέον έτος και Καλή Λευτεριά.


ΕΡΩΤΗΣΗ
Γιατί επί μέρες εμείς των ΜΜΕ (τηλεοράσεων και πρωτοσέλιδων) αποφασίσαμε ότι το πιο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές και αναγνώστες ήταν ποιοι θα διοριστούν στα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών; Και τι σημασία έχει, ως προς τούτο, το γεγονός ότι οκτώ στους δέκα εξ ημών στα ΜΜΕ, δεν θυμούμαστε -κι ούτε ποτέ ενδιαφερθήκαμε να θυμούμαστε-, έστω, δύο ονόματα από τα μέλη οιουδήποτε προηγούμενου Δ.Σ. οποιουδήποτε Ημικρατικού;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις