"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

RFID τσιπάκι σε όλα τα Νεογέννητα από τον Μάιο 2014

Από το Μάιο του 2014, σε ολόκληρη την Ευρώπη όλα τα νεογέννητα παιδιά θα εξαναγκάζονται να τσεπώνονται με ένα υποδόριο RFID τσιπάκι.

Οι δημόσιες κλινικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως θα πρέπει να είναι σε
εγρήγορση. Το τσιπάκι θα δίνεται με το δελτίο έκθεσεως σχετικά με το νεογέννητο.

Το τσιπάκι θα είναι επίσης ένας εντυπωσιακός σένσορας GPS που θα δουλεύει με μια μικρό-μπαταρία που θα αντικαθίστανται κάθε δύο χρόνια στις κρατικές κλινικές. Το τσιπάκι του GPS θα έχει ακρίβεια πέντε μέτρων που θεωρείτε εξαιρετική.

Θα συνδέεται απ ευθείας με τον δορυφόρο, ο οποίος θα κατευθύνει τα δίκτυα. Όπως έχει προβλεφθεί, το τισπάκι θα είναι υποχρεωτικό σε όλα τα νεογέννητα από τον Μάιο του 2014, αλλά με παρούσα ημερομηνία επιβεβαίωσης έως τον Δεκέμβριο του 2016.

Vlad Dmitrievich
Σημείωση (Ίων Μάγγος): Το να βρίσει κανείς δεν έχει πλέον σημασία μια και Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου.

Έτσι οδηγούμαστε καλπάζοντας  στην ΓΚΡΙΖΑ ΦΥΛΗ.

Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο; Πόσο Φανταστικό μπορεί να είναι ένα Φανταστικό σενάριο; Ειδικά όταν είναι τόσο, μα τόσο Οφθαλμοφανές;
… Θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την δημιουργία ενός νέου υβριδίου …

Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα και γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς, όχι δεν είναι Ο.Π. αυτές είναι άνθρωποι, για να μην ξαφνιάζεστε που δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή σας και σας υπολογίζουν σαν μπριζολάκια και ευρώ. Λογικό είναι για τον τρόπο που σκέφτονται και τις εντολές που ακολουθούν.

Τι επιδιώκουν να πετύχουν; Ενεργοποιούν το φονταμενταλιστικό Ισλάμ στο Βορειοαφρικανικό τόξο εδώ και δύο χρόνια, Λιβύη, Αίγυπτος, τώρα και στην Συρία, με κάμποσους ακόμη να ακολουθούν. Η γροθιά που θα διαλύσει τα πάντα, ο καταλύτης, είναι η Κίνα. Την Κίνα την «φτιάξανε», δίνοντάς τους δωρεάν τεχνολογία μέσω των πολυεθνικών εταιρειών, ενώ ο υπόλοιπος «πολιτισμένος» κόσμος ασχολούταν με την ψευδή ποιότητα της ζωής του, μέχρι που αυτή η «ποιότητα» σαν άλλη μια ψευδαίσθηση, έγινε ταφόπλακα κι είναι έτοιμη να πέσει στο κεφάλι του. Είναι να γελά κανείς με αυτά που παρατηρεί γύρω του και είμαι απόλυτα σίγουρος πως κάποιοι γελούν πολύ, μα ΠΟΛΥ, με τον «πολιτισμένο» άνθρωπο.

Κανείς δεν δείχνει να θυμάται πως, οι άνθρωποι δεκάδες χιλιάδες χρόνια ζούσαν χωρίς εμβόλια και χωρίς τρόφιμα ονομασίας προέλευσης τυποποιημένα (!!!)
Η ιατρική επιστήμη χρησιμεύει πρωτίστως στην αναπαραγωγή «ανθρώπων» που ήταν καταδικασμένοι από τους φυσικούς νόμους να εκλείψουν, όπως γίνεται σε όλο το φυσικό βασίλειο. Γιατί άραγε; Σκέφτεται κανείς; Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα. Ξεχάστε το ανθρώπινο DNA

Ήδη ζούμε σε έναν απίθανο αχταρμά μιας θάλασσας αρρωστημένου dna. Τα βασικά εργαλεία τους τώρα είναι η Πολυπολιτισμικότητα η οποία προωθείται μέσω των ΜΚΟ και των λαθρολάγνων κομμάτων. Επειδή έχουν περάσει το πολιτικά ορθόν της «δημοκρατίας». Τι σχέση έχει τώρα η σημερινή «δημοκρατία» με την αρχαιοελληνική άμεση δημοκρατία, μόνο τα αρρωστημένα μυαλά τους το ξέρουν…
… Οι «κύριοι» που ενδιαφέρονται για την «ποιότητα ζωής», φυσικά και δεν ασχολούνται με τον Ηράκλειτο, τον Πυθαγόρη, την Υπατία. Περί άλλων τυρβάζουν σαν ανθρωπόμορφα όντα που είναι. Οι άλλοι «κύριοι» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, τέτοια άψυχα όντα θέλουν (δηλαδή Οργανικές Πύλες). Όμως με μια ειδοποιό διαφορά. Να είναι τουρλού – τουρλού μανιφατούρα. Χωρίς ψυχή, χωρίς σκέψη, χωρίς συναισθήματα, ειδικά τα ενεργειακά συναισθήματα, χαράς, γέλιου, ενθουσιασμού και με ένα χρώμα στο πετσί τους, το γκρίζο. Πως θα το επιτύχουν αυτό; Πανεύκολα, με την Παμειξία των Φυλών με το να δημιουργήσουν, την Γκρίζα Φυλή. Που ήδη συμβαίνει μέσα στο κοινωνικό καθίζημα. Δηλαδή την αύξηση της θετικής εντροπίας. Μελετήστε το θέμα Θετική – Αρνητική Εντροπία και θα καταλάβετε πόσο αντίθετα με τους φυσικούς νόμους ζει ο σημερινός άνθρωπος…

Αφήστε δε που τα νέα παιδιά ακόμη και στην Ελλάδα γεννούνται εκφυλισμένα.
… Το βασικό είναι, ότι ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΟΙ, είναι όντα ΩΟΖΩΤΟΚΑ! Δηλαδή γεννούν αυγά και θηλάζουν. Τα θηλυκά τους έχουν πολύ μικρό στήθος σαν των χιμπατζήδων.

…και κάτι σημαντικό: Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ! Το βλέπετε άλλωστε στα αγαλματίδια!

Δεν έχω σκοπό όπως έχω δηλώσει (αλλά αναθεωρώ) να γράψω την μεταφυσική πλευρά του άρθρου «Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή» γιατί πολλοί θ’ «αυτοκτονήσουν»


Τώρα ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δηλ. τις γυναίκες δίπλα σας από 15 έως 30 ετών. Τι βλέπετε; Αναρωτηθείτε; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Και επειδή ήθελαν να εξουδετερώσουν τις γυναίκες (την πηγή της ζωής) φρόντισαν μέσω των μεταλλάξεων να τις κάνουν κουνέλια.

«Η Περιστροφή του Ήλιου και η Περίοδος των Γυναικών». Όταν μάλιστα οι περισσότερες δεν ξέρουν καν την ιστορική προέλευση του κραγιόν!



Εδώ γελάμε ή κλαίμε; Εσείς θα κρίνετε! και …

Όχι δεν είναι κατασκευασμένη είδηση … Άλλωστε ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Για να καταλάβεις τι είναι και τι δεν είναι κατασκευασμένη είδηση πρέπει να γνωρίζεις ΚΑΛΑ τις τεχνικές της *ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Αυτοί που τις χειρίζονται είναι «μανούλες»

Άλλωστε το θέμα τσίπωμα, είναι στην ατζέντα 21 που ήδη εφαρμόζεται, με ταχυτάτους ρυθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ερώτηση δεν είναι, αν είναι κατασκευασμένη η είδηση ή όχι -δεν μας ενδιαφέρει αυτό- αλλά ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις