"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Προσοχή!!! Είδηση προς Τουρκόφιλους: "Έρογλου: Τα τουρκικά στρατεύματα δεν αφήσουν ποτέ την Κύπρο"

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4sqFrgAkpnba-j-nO5fJuCinTl4NaRFiOSQrmnKYBkICz4nyIΟ Τουρκοκύπριος ηγέτης μιλά για δύο ‘ ισότιμα κράτη’


Ο πρόεδρος των Τουρκοκυπρίων, Derviş Eroğlu, στο τέλος των προκαταρκτικών συνομιλιών την Τετάρτη, σχετικά με το θέμα της
Κύπρου, διέψευσε προηγούμενες φήμες ότι τα τουρκικά στρατεύματα θα φύγουν από το νησί, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

«Η παρουσία των τουρκικών στρατευμάτων (κατοχής) στην Κύπρο, είναι μια κόκκινη γραμμή για την Τουρκία και ποτέ δεν θα εγκρίνει την απόσυρσή τους», τόνισε ο Έρογλου.

Η παρουσία τους είναι σύμφωνη με τη συνθήκη μεταξύ της Τουρκίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας, η οποία ορίζει τα τρία κράτη ως εγγυητές των δύο κοινοτήτων του νησιού, δήλωσε  ο Έρογλου στο Πρακτορείο Anadolu.

Πρόσθεσε ότι η κυριαρχία των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων είναι  μεταξύ των μεγάλων ζητημάτων που προκαλούν αδιέξοδο στις κυπριακές συνομιλίες, είπε ο Έρογλου τονίζοντας ότι [οι Ελληνοκύπριοι] αναγνωρίζουν  την κυριαρχία μας γιατί η κυριαρχία της ενωμένης Κύπρου θα είναι εγγυημένη από τα δύο ιδρυτικά κράτη- αυτά είναι τα κράτη των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων», σύμφωνα με το Dunya bulteni.


Σχόλιο ΒΛΕΠΕ ΑΚΟΥ ΠΡΑΞΕ: Αυτά να τα ακούν ιδιαίτερα αυτοί που δείχνουν καλή πίστη στους Τούρκους. Δυστυχώς η ιστορία μας έχει αποδείξει πως δεν μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε ΠΟΤΕ. Και για τους ιθύνοντες πολιτικούς,  αυτούς που πεισματικά αρνούντε να διαβάσουν ιστορία, δυστυχώς για όλους μας, η ιστορία επαναλαμβάνεται με τις όποιες συνέπειες.
Ο κόσμος έχει τη δύναμη στα χέρια του. Όσα κι αν του λένε, με όσα κι αν τον φοβερίζουν, όπως και να τον απειλούν, η δύναμη παραμένει στα δικά του χέρια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ένωση, η συσπείρωση κι η οργάνωση του. 
Μπορούμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις