"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Είμαστεν τζιείνοι που ‘μαστεν…

http://vasosftohopoullos.files.wordpress.com/2014/02/unnamed-3.jpgΤου Βάσου Φτωχόπουλλου

Εθνικωλογικόν Εκδοτικόν Σημείωμα (ΕΝΩΣΙΣ Φεβρουαρίου)

Ας αρχίσουμε με αυτά που σας γράφω εδώ και χρόνια. Οι προδοσίες στην Κύπρο δεν μπορούν να περάσουν, αν δεν τις περάσει η εθνικαφροσύνη των δεξιών ηγετικών κύκλων. Η αριστερά στην Κύπρο προετοιμάζει το έδαφος και η δεξιά υλοποιεί. Η Ζυρίχη πέρασε
ως ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ από τον Μακάριο και μάλιστα ως στάδιο προς την Ένωση. Η κυπροποίηση και η απόπειρα αφελληνισμού συντελέστηκε από το ’60 μέχρι το 1974 από τη δεξιά κυβέρνηση του Μακαρίου και το πραξικόπημα έγινε με τις ευχές και τη σύ- μπραξη της Χούντας. Τα σχέδια επίλυσης του Κυπριακού όλων των ειδών πέρασαν με ηγέτες τους δεξιούς πολιτικούς μας ηγέτες. Ο Χριστόφιας, παρ’ ότι προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να μας ξεκάνει, δεν τα κατάφερε, γι’ αυτό και τα ηνία τα πήρε ο ομό- σταυλός του ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μέσα σε δέκα μήνες διακυβέρνησης κατάφερε όχι μόνο να μας κουρέψει και να μας πτωχεύσει, αλλά και να μας τρομοκρατήσει με το περιβόητο κοινό ανακοινωθέν του. Τώρα σύσσωμη η εθνικαφροσύνη, από το φασισταριό του πραξικοπήματος μέχρι τα τζάκια της Λευκωσίας και από τους μασόνους μέχρι τους πλέον ηλιοεθνικιστές, άρχισε να υπερασπίζεται τα νέα σχέδια τουρκοποίησης της Κύπρου, χρησιμοποιώντας μάλιστα όλη την αριστερή φρασεολογία που η αριστερά κατά καιρούς εκστόμιζε εναντίον τους.

Το ΔΗΣΑΚΕΛ είναι μία πραγματικότητα, είναι το αγγλικό πρακτορείο στην Κύπρο. Είναι τα δύο άλογα του ομόσταβλου Φόρειν Όφις. Το ΑΚΕΛ προετοιμάζει το έδαφος και μετά αναλαμβάνει δράση ο ΔΗΣΥ. Τώρα η λύση σερβίρεται ως ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ, ως ΕΘΝΙΚΗ αναγκαιότητα. Τρίζουν τα κόκαλα των νεκρών αγωνιστών, διότι τα κόκαλα των επιζώντων, στην πλειοψηφία τους, σαπίζουν στην ασυδοσία του νεοταξικού αισχρού Δημοκρατικού Συναγερμού. Τώρα μαζί ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ θα βρουν τρόπους να μας αποτελειώσουν. Να θυμάστε την ατάκα του Χριστόφια για τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας που θα πρέπει να μιλήσουν για τις αγγλικές βάσεις και προφανώς θυ- μάστε που μόλις πριν λίγες μέρες ήρθε ο Αναστασιάδης και επικύρωσε την κυριαρχία των αγγλικών βάσεων, όλης της επικράτειάς τους πλην των περιβόητων 198 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Και να φανταστείτε, οι κρετίνοι νεοκύπριοι του Συναγερμού πανηγύριζαν κιόλας πως απελευθερώσαμε τα 198 τ.χλμ. Όλα αυτά στα γρήγορα, για να προλάβει το κοινό ανακοινωθέν.

Ας περάσουμε στα μη αυτονόητα. Η λύση του Αναστασιάδη ΔΕΝ θα περάσει. Οι Κύπριοι είναι πολλά πράγματα. Είναι καλοπερασάκηδες, αθεόφοβοι, ελεεινοί έμποροι (πουλούν και τη μάνα τους), σκατάες, έκφυλοι, φοβητσιάρηδες, καιροσκόποι, δουλοπρεπείς, ευ- νουχισμένοι και πολλά άλλα τέτοια. Ό,τι και να είναι, όσο αλλοτριωμένοι και αν είναι, έχουν όμως και μια έμφυτη αρετή, το ένστικτο της επιβίωσης και, όταν λέμε επιβίωσης, εννοούμε της ελληνικής επιβίωσης, γιατί ΔΕΝ θα θελήσουν να ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ. Προτιμούν να παραμείνουν μαλάκες παρά να τουρκέψουν. Ως μαλάκες, γνωρίζουν πως μπορεί ο Θεός κάτι να κάνει και να γιάνουν. Το γνωρίζουν ενδόμυχα και αυτό. Πως εί- ναι ο Θεός που μας σσιέπει που τ’ άψη, διότι ο Θεός δεν είναι καμηλάρης. Ο Θεός δεν ξεχνά πως εμείς είμαστε οι πρώτοι που ασπαστήκαμε την πίστη του Υιού του. Τώρα ξεπληρώνει και αυτός τις υποχρεώσεις του. Φυσικά πρέπει να κινήσουμε κι εμείς τας χείρας μας και προφανώς θα τις κινήσουμε όταν έρθει η στιγμή, όταν το μαχαίρι θα είναι στον λαιμό. Έως τότε, πρέπει να αποφύγουμε τον εμφύλιο σπαραγμό. Ήδη οι Συ- ναγερμικοί και οι λοιποί συνιστωντιστές ετοιμάζουν και ακονίζουν τα μαχαίρια. Θα βγουν και στους δρόμους και θα διαδηλώνουν για μια Κύπρο τουρκοποιημένη και τα κανάλια της Ευρώπης και της Ελλάδας θα μιλούν για κυπριακή άνοιξη. Θα προκαλούν με κοινές εκδηλώσεις και άλλα τεχνάσματα made in England and USA, θα φτάσουν σε σημεία σουρεαλιστικά για να αποδείξουν πως όλοι οι Κύπριοι αυτό θέλουν.

Αυτοί θα είναι οι πατριώτες κι εμείς οι προδότες. Δείτε καλά και με καθαρό μάτι τι έγινε στις αραβικές χώρες, στη Συρία και στην Ουκρανία και θα καταλάβετε καλύτερα. Είμαστε κι εμείς μέρος της σκακιέρας της παγκόσμιας αλητείας. Στις προκλήσεις τους θα απαντήσουμε με την αγάπη μας. Στις διαδηλώσεις τους for a united Cyprus εμείς θα επιμένουμε να ανεμίζουμε την ελληνική σημαία και να ψάλλουμε τον εθνικό ύμνο, εμείς θα στεκόμαστε ειρηνικά απέναντί τους, ψάλλοντας τα δικά μας άσματα, τα άσματα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Ας μας επιτεθούν. Θα χρησιμοποιήσουμε την ανάλογη βία για να τους απομακρύνουμε και, αν δεν απομακρυνθούν, θα φαν το ξύλο της χρονιάς τους (μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις).

Ο Θεός να μας φυλάει από τον εμφύλιο σπαραγμό. Ο Θεός να μας φυλάει και από τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και ειδικά το άνοιγμα της Αμμοχώστου. Αν ανοίξουν την Αμμόχωστο, προφανώς με το αντάλλαγμα να ανοίξουν άλλα κεφάλαια για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη και την αναγνώριση του αεροδρομίου (δες ψευ- δοκράτους) της Τύμπου, τότε σίγουρα και σε δημοψήφισμα να πάμε, είτε το κερδίσουμε είτε το χάσουμε, χαμένοι θα είμαστε, διότι απλούστατα οι Τούρκοι θα έχουν κερδίσει το ανεξάρτητό τους κράτος και ας το λέμε εμείς συνιστών κράτος ή ψευδοκράτος ή ό,τι άλλο θέλουμε και θα είναι και συνέταιροι στον νότο και αφέντες όλης της επικράτειας. Εμείς απλώς θα ψάχνουμε το λάθος και οι Πρόδρομοι ένα υπουργείο όπου και να ’ναι, ακόμη και στην κόλαση.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις