"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Ν. Φάρατζ: «Η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα γίνει πρώτος τουριστικός προορισμός στον κόσμο»

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7VUBgWwwqcCJ9Rb9lEHn3EhegR6P8hm8ggLLYlx_j8flzT7h-eQ:despinapapageorgiou.files.wordpress.com/2012/11/nigel_farage.jpgΟ επικεφαλής του ευρωσκεπτιστικού βρετανικού κόμματος δεσμεύθηκε πως όταν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη ο ίδιος θα κλείσει 7ήμερες διακοπές στη χώρα μας!
 
Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, επιστροφή της στη δραχμή και ανάδειξή της στην πρώτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο προβλέπει ο επικεφαλής του ευρωσκεπτιστικού βρετανικού κόμματος, UKIP, N. Φάρατζ.
 
«Η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ και θα επιστρέψει στη δραχμή», δήλωσε σε τουριστικό συνέδριο.
 
Ο N. Φάρατζ επανέλαβε την πάγια θέση του πως το ευρώ αποτελεί μια καταστροφή.
 
Κληθείς να προβλέψει πιο αναλυτικά την επόμενη ημέρα της Ελλάδας (στη μετά ευρώ, όπως υποστήριξε, εποχή), τόνισε: «Οι Έλληνες θα έχουν μία τεράστια υποτίμηση, πιθανότατα κατά 75%. Η Ελλάδα θα καταστεί ο Νούμερο 1 τουριστικός προορισμός στον κόσμο».
 
Ταυτόχρονα, δεσμεύθηκε πως όταν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη ο ίδιος θα πάει στο τοπικό τουριστικό πρακτορείο και θα κλείσει επταήμερες διακοπές στη χώρα μας!
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις