"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Πως οι Τετραγωνικοί Παλμοί Υποστηρίζουν την Υγεία

Jeroen-en-rifeΜικρό-Οργανισμοί και Αρρώστιες: Είτε οι μικρό-οργανισμοί εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα μέσω εντόμων (είτε μηχανικά η μέσω των δαγκωμάτων τους) η άλλα μέσα (όπως με την κατανάλωση μολυσμένου νερού η τροφής), τα μικρόβια εμπλέκονται σε πολλές αρρώστιες και επίπονες καταστάσεις.  Τα πειράματα του Royal R. Rife απέδειξε ότι αυτό που αποκαλούσε «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Άλλες έρευνες έχουν
δείξει ότι οι μικροοργανισμοί  μπορεί να βοηθούν στην ανάπτυξη της αρθρίτιδας, της ασθένειας του Lyme, της εγκεφαλίτιδας, την μηνιγγίτιδα, τον τύφο, την ογκοκέρκωση, μολύνσεις (όπως τον ανθεκτικό στα αντιβιοτικά E Coli, του σταφυλόκοκκου, της κάντιντα), και πολλές περισσότερες.

Τα Πάντα Ταλαντώνονται: Κάθε ζωντανό όν καθώς και μη κάθε αντικείμενο έχει την φυσική του ιδιοσυχνότητα. Για παράδειγμα όλοι θυμόμαστε την διαφήμιση της τηλεοράσεως με την Ella Fitzgerald η οποία παράγει ένα ήχο που θρυμματίζει ένα ποτήρι με κρασί. Η φωνή της παρήγαγε δονήσεις που ταίριαζαν με την φυσική ιδιοσυχνότητα του ποτηριού, και όταν ενισχυθεί αρκετά μέσω συντονισμού σπάει. Αυτός ο ιδιοσυντονισμός δεν κατέστρεψε άλλα αντικείμενα κοντά στο ποτήρι.

Οι γέφυρες επίσης έχουν παρουσιάσει το ίδιο φαινόμενο. Οι στρατιωτικές μονάδες που διασχίζουν γέφυρες ενώ περπατούν με στρατιωτικό βήμα είναι γνωστό ότι ενισχύουν την φυσική ιδιοσυχνότητα  της γέφυρας, αναγκάζοντας την να ταλαντώνεται και ακόμη να γκρεμίζεται. Ο Βρετανικός στρατός όταν βάδιζε στην αποικιακή Αμερική, ανάγκαζε τους στρατιώτες να βαδίζουν ελεύθερα όταν περνούσαν από γέφυρα, και ανασυγκροτούταν όταν πέρναγαν την γέφυρα για να αποφύγουν το πρόβλημα. Τότε ποια είναι η σχέση με τους μικροοργανισμούς που μεταφέρουν η προκαλούν αρρώστιες;

Πώς οι Τετραγωνικοί Παλμοί Επηρεάζουν τους Μικρο-Οργανισμούς: Ο Royal Rife απέδειξε σε πολλά πειράματα ότι οι μικρο-οργανισμοί  έχουν τον δικό τους Mortal Oscillatory Rate (MOR) (Θανάσιμος Ρυθμός Ταλαντώσεως). Αυτή η συχνότητα, εάν ενισχυθεί, θα εξασθενίσει αυτούς τους οργανισμούς καθιστώντας τους ανίκανους να αναπαραχθούν, η να συντονίσει τα τοιχώματα της μεμβράνης έως το σημείο της καταρρεύσεως: Ουσιαστικά δονούνται στον θάνατο τους. Ο Rife χρησιμοποίησε συχνότητες τετραγωνικών παλμών μεταδιδόμενες δια ακτινοβολίας (με την λυχνία Rife) και με απ ευθείας μικρό-ρέυματα  για να εξουδετερώσει τα μικρόβια, ενώ τα παρακολουθούσε με το Universal Microscope του. Εβδομήντα χρόνια ιστορίας έχουν αποδείξει ότι η χρήση των τετραγωνικών παλμών δεν κάνει κακό στα υγιή κύτταρα.rontgen

Άλλα Πλεονεκτήματα:

1) Αλλαγή του pH του Σώματος: Ένας εναλλακτικός θεραπευτής, που έχει ασχοληθεί με τις εναλλακτικές θεραπείες τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια, έχει κάνει κάποιες πολύ σημαντικές παρατηρήσεις με την χρήση συχνοτήτων τετραγωνικών παλμών με εθελοντές. Έχει την αίσθηση ότι η μηχανή του Rife κάνει περισσότερα από την εξόντωση των μικροβίων στο σώμα. Τεστάροντας δείγματα ούρων 30 λεπτά πριν την χρήση και μετά την χρήση της μηχανής, σε αρκετούς εθελοντές παρατήρησε αλλαγή στο pH του σώματος να μετατρέπεται από όξινο σε περισσότερο αλκαλικό η ουδέτερο.
Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι η ρύθμιση του pH του σώματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για καλή υγείας και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Εάν το pH διατηρείται ουδέτερο η μικροβιακή ανάπτυξη αναστέλλεται, γιατί η σωστή ισορροπία δεν επιτρέπει να στα μικρόβια αν αναπτυχθούν.

2) Αναστέλλει την Μικροβιακή Ανάπτυξη: Ο Rife ανέφερε ότι εάν φορτίσουμε θετικά ένα μέσον ανάπτυξης για τα μικρόβια, θα περιορίζαμε την ανάπτυξη τους στο μέσον. Το αντίστροφο είναι επίσης αληθές. Έτσι εάν το μέσον στην περίπτωση το ανθρώπινο σώμα, είναι φορτισμένο θετικά, τα μικρόβια θα έχουν περισσότερη δυσκολία να αναπαραχθούν. Από την άλλη πλευρά, εάν το σώμα σας φορτισθεί αρνητικά, παρέχουμε ένα πιο αγώγιμο περιβάλλον για την μικροβιακή ανάπτυξη. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από ζωντανή ανάλυση αίματος. Ένας άλλος εναλλακτικός ερευνητής έχει δει δραματικές αλλαγές στην κατάσταση των ερυθρών αιμοσφαιρίων μέσω ενός μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου.

3) Αυξάνει την Οξυγόνωση των Ερυθρών Αιμοσφαιρίων: Αυτό μας οδηγεί σε ένα άλλο σημαντικό λόγο γιατί η τεχνολογία των τετραγωνικών παλμών είναι τόσο σημαντική. Το 1931 ο Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στην ιατρική για την ανακάλυψη του είναι αναερόβιος, με άλλα λόγια αναπτύσσεται στην απουσία ελεύθερου οξυγόνου. Η επιστήμη ήξερε ότι ο καρκίνος προκαλείται από έλλειψη ελευθέρου οξυγόνου στο σώμα, ότι προκαλεί αυτό είναι η αιτία του καρκίνου. Τα συγκολλημένα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν μπορούν να μεταφέρουν αρκετή ποσότητα οξυγόνου στα διάφορα όργανα του σώματος. Πολλοί πιστεύουν ότι περισσότερο οξυγόνο έχει αποτέλεσμα καλύτερη υγεία και λιγότερο καρκίνο. Με την χρήση συχνοτήτων τετραγωνικών παλμών φαίνεται να βελτιώνεται η δυνατότητα μεταφοράς οξυγόνου από τα ερυθρά αιμοσφαίρια, ίσως αυτό και να είναι το γιατί αυτές οι συχνότητες φαίνεται να υποστηρίζουν και να επιτυγχάνουν μια υγιή κατάσταση.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις