"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Τι σημαίνουν οι χρονολογίες (2023 - 2053 - 2071) που επισήμανε μετά τη νίκη του ο Ερντογάν!

http://thes-sok.com/wp-content/uploads/2014/06/erntogan.jpg«Ο λαός πιστεύω ότι είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει σωστά το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της χώρας. Ένας εκλεγμένος πρόεδρος και μια εκλεγμένη κυβέρνηση θα μπορέσουν χέρι-χέρι να οδηγήσουν τη χώρα ως το 2023, 2053 και το 2071», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη νίκη του στις εκλογές.


 

Πουθενά στα ΜΜΕ δεν διευκρινίστηκαν οι χρονολογίες που ανέφερε και μόνο τυχαίες δεν είναι. 
 
2023: Τα 100 χρόνια μετά την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας από τον Κεμάλ Αττατούρκ (εννοεί ότι ουσιαστικά τον αποκαθηλώνει) 
 
2053: Κλείνονται 600 χρόνια από την Άλωση της Πόλης από τους Οθωμανούς που αργότερα δημιούργησαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία την οποία ο ίδιος θεωρεί ως και συνέχεια τους και εντέλει ονειρεύεται.
 
2071: Επέτειος 1000 ετών της ήττας του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Ρωμανού Δ΄ Διογένη από τον Σελτζούκο ηγεμόνα Αλπ Αρσλάν στο Μάτζικερτ, που αποτέλεσε και μάχη ορόσημο στην κατάρρευση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
 
Ακολουθεί σχετικό άρθρο εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις