"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έλληνας: Ο νέος Εβραίος του Γερμανικού Ολοκληρωτισμού

Στις 7 Νοεμβρίου 1937 έγινε στη Γερμανία η πρώτη έκθεση του προπαγανδιστικού έργου «Ο Περιπλανώμενος  Εβραίος» - «Der Ewige Jude» Η έκθεση που αποτελείτο από 265 φωτογραφίες με λεζάντες «απεικόνιζε» τον εκφυλισμό της Εβραϊκής φυλής.

Το 1940 προβλήθηκε μια προπαγανδιστική ταινία με τον ίδιο τίτλο. (1)  Τα διαβόητα αυτά έκτρωματα παρουσίαζαν τους Εβραίους ως ένα απολίτιστο και παρασιτικό λαό εξομοιώνοντας τον με τρωκτικά. Η προπαγάνδα αυτή στόχευσε συλλογικά ολόκληρο το Εβραϊκό έθνος. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής πορείας ήταν τα στρατόπεδα εξόντωσης με την είσοδο στην οποία δέσποζε το σύνθημα «Η εργασία θα σας απελευθερώσει» - «Arbeit Macht Frei».

 
Ο Ναζισμός έκτισε τις εκατόμβες των θυμάτων του πάνω σε μια άκρως ρατσιστική ρητορική και έδρασε πάνω σε αυτή χωρίς ίχνος αναλγησίας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια παρακολουθούμε ξανά την αναβίωση του απεχθούς προσώπου του γερμανικού ναζισμού. Το γερμανικό κράτος και η κρατική του εξουσία εμφανίζουν ξανά το απαίσιο ρατιστικό πρόσωπο τους. Είναι το ίδιο πρόσωπο που αιματοκύλισε δύο φορές την ανθρωπότητα. Φαίνεται ότι τόσο η γερμανική εξουσία όσο και το μέρος του γερμανικού λαού που την υποστηρίζει δεν έχουν καταφέρει να ξεριζώσουν από μέσα τους το δαιμόνιο του ρατσισμού και του ολοκληρωτισμού. Τα τελευταία πέντε χρόνια τη θέση του Εβραίου έχει πάρει ο Έλληνας. Ο «τεμπέλης, ακαμάτης, μεσογειακός μελαχρινός ο οποίος παρασιτεί και λαθροβιεί εις βάρος του καλού εργατικού Γερμανού και ο οποίος ευθύνεται ο ίδιος για την κατάντια του». Ο «διεφθαρμένος, κακομαθημένος ψεύτης, κλέφτης, μπαγαπόντης Έλληνας». Αυτή είναι η ρητορική των Γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Ο άκρατος αυτός ανθελληνισμός είναι η ίδια απεχθής όψη του ρατσιστικού σωβινισμού που δημιούργησε τους θαλάμους αερίων για τους Εβραίους, τους τσιγγάνους, τους ομοφυλόφιλους, τους Ρώσσους, τους Πολωνούς και τους Έλληνες στο Β΄Παγκόσμιο πόλεμο.

Σε μιαν υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή Ένωση στοχοθετείται ολόκληρος ο λαός μας σε ένα απίστευτο κήρυγμα μίσους και φασιστικού παραληρήματος από τους απόγονους των Ναζί. Τα επιχειρήματα τους είναι ακριβώς τα ίδια που χρησιμοποιούσαν πριν από 75 χρόνια για έναν άλλο λαό.

Ο γερμανικός ολοκληρωτισμός έγγυται στην αίσθηση ανωτερότητας της «αρίας» φυλής και τους εκπροσώπους της. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το γερμανικό. Πίσω από τα προσωπεία των κοστουμαρισμένων και γραβατωμένων καθωσπρέπει εκπροσώπων της οικονομικής λιτότητας κρύβεται το ίδιο πρόσωπο ξανά και ξανά.

Η αντίσταση στη λιτότητα της κυρίας Μέρκελ δεν είναι μια απλή πράξη αντίστασης. Είναι η αρχετυπική πάλη ανάμεσα στην τυρρανία της Μίας Απόλυτης Εξουσίας και στο κράτος του Δήμου όπως το θέσπισαν οι πρόγονοι μας. Και αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός πρωτοστατεί σε μια πανευρωπαϊκή αφύπνιση.

Η πάλη της Ελληνικής κυβέρνησης είναι η πάλη ολόκληρης της ανθρωπότητας για όλα τα Όμορφα και Ωραία. Αυτή τη στιγμή οι όποιες διαφωνίες με την κυβέρνηση του Σύριζα χρειάζεται να παραμεριστούν και να σταθούμε δίπλα στις προσπάθειες της ενάντια στους ξένους επικυρίαρχους και τους ντόπιους ταγματασφαλίτες. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Μπορούμε να εμβολιάσουμε τον αγώνα τόσο με τη φυσική μας παρουσία όσο και με ιδέες και προσεγγίσεις που θα κτίζουν τη δυνατότητα της αντίστασης και της απελευθέρωσης. Για τις διαφωνίες μας θα έρθει ο καιρός. Προέχει η  σωτηρία του λαού!

Και ποιος ξέρει, μπορεί σε 1000 χρόνια κάποιοι να διηγούνται ξανά πως μια φούχτα Έλληνες έγραψαν ξανά την Ευρωπαϊκή ιστορία.

Σόλων Αντάρτης ~ solon_antartis@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~

Πηγές:
-------

1. The Eternal Jew (Der Ewige Jude)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις