"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εκτός από κουτόχορτο «μαγειρεύουν» τέρατα και σε ταΐζουν


Ολλανδοί επιστήμονες, με πρώτη ύλη βλαστοκύτταρα από αγελάδα, κατασκεύασαν λωρίδες μυϊκού ιστού, έτσι σύντομα σκοπεύουν να  βάλουν, στο σώμα σου μπιφτέκια του τεχνητά μια και τόσο σου αρέσει να τρως αίμα. Στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, ο καθηγητής Mark Post του Πανεπιστημίου του Μάαστρχτ επισήμανε ότι το «κρέας του σωλήνα», που με την ομάδα του επινόησε και υλοποίησε, μπορεί να επιλύσει πληθώρα προβλημάτων, όπως, παραδείγματος χάρη, την επισιτιστική κρίση!
Δεν είπε βέβαια τα τεράστια προβλήματα που θα επιφέρει στους ανθρώπους που θα τα φάνε. Θεωρούν και επιβάλλουν σε όλους μας να θεωρούμε, πως η πείνα είναι ένα πρόβλημα του σύγχρονου κόσμου, μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι. Δείτε τι ετοιμάζουν «Αγώνες Πείνας» Ένας Τρομακτικός Καινούριος Κόσμος


Ας πει κάποιος στον αξιότιμο κ.Mark Post ότι ο κόσμος πεινάει ΣΚΟΠΙΜΑ και εξ αιτίας της άνισης κατανομής πλούτου και της τόσο αγαπημένης τους, κερδοσκοπίας, που υποβοηθείται από τις φαρμακοβιομηχανίες και τις εταιρείες βιοτεχνολογίας. Δεν χρειάζεται να πασχίζουν, να κατασκευάζουν βρώσιμες αιτίες ανίατων ασθενειών και θανάτου για να χορτάσουν τους ανθρώπους που καταληστεύονταιΣΚΟΠΙΜΑ από τους ίδιους.
Κάνε κλικ στις εικόνες να δεις τα μάτια, του αξιότιμου καθηγητή
που νοιάζεται για το καλό μας !

hamburger2  hamburger3
Ας αφήσουν κάτω οι χορτάτοι, -ΕΛΙΤ-  τη σοδιά των αναπτυσσόμενων χωρών και εκείνοι δεν θα πεινάνε πια. Ας αφήσουν ήσυχους τους λαούς του πλανήτη και δεν θα τρώνε σκουπίδια.  Αλλά φυσικά δεν μπορεί να γίνει αυτό, γιατί χρειάζονται άμεσα, μείωση του πληθυσμού των ανθρώπων, κατόπιν των εντολών που έχουν. διάβασε Οι ταφόπλακες τις ανθρωπότητας και επίσης με προσοχή διάβασε αυτό για την Ελίτ καιτις προπαγάνδες της, Οι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί της ταινίας «Metropolis».
Αναλυτικότερα, η ομάδα του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ, υπό τον καθηγητή Mark Post, δημιούργησε εργαστηριακά, μικρά κομμάτια μυός με διαστάσεις 2 εκατοστά επί ένα και πλάτος περί το ένα χιλιοστό. Το χρώμα του κρέατος είναι υπόλευκο και σε εμφάνιση μοιάζει με λωρίδες ωμό καλαμάρι (!!) Για να τιμήσουν, οι μυημένοι, τον μεγάλο θεό τους Κθούλου, χα χα χα τυχαίο; … διάβασε  Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων.
Όμως, αφού αυτά τα κομμάτια αναμειχθούν με αίμα και λίπος, το οποίο δημιουργείται με παρόμοιο τρόπο, οι ειδικοί –που αυτή τη φορά δεν θα είναι επιστήμονες αλλά μάγειροι– θα μπορούν να προσφέρουν το πρώτο «μπριζολάκι του σωλήνα». Μην φανταστείς πως αυτό είναι καμία μεγάλη ανακάλυψη, φτιάχνουν ό,τι θέλουν στον πολύπαθο “σωλήνα”.
Είναι πολλοί οι επιστήμονες (το 99,9% είναι Οργανικές Πύλες) που υποστηρίζουν πως η παραγωγή τεχνητών τροφίμων, πρέπει να διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα 50 χρόνια, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του διαρκώς αυξανόμενου πληθυσμού. Αυτός είναι άλλος ένας τρόπος που αναπτύσσουν για να ΜΕΙΩΣΟΥΝ τους πληθυσμούς και ουχί για να τους φροντίσουν όπως ψευδώς ισχυρίζονται. Είναι άλλο ένα κόλπο που εντάσσεται στην γνωστή ANGEDA 21.
Τώρα αν είναι η -απ τους ίδιους ΣΚΟΠΙΜΑ δημιουργημένα- κλιματική αλλαγή, η λειψυδρία και η αστυφιλία που καθιστούν όλο και πιο δύσκολη την παραγωγή τροφίμων, τη δυσκολία αυτή σίγουρα δεν μπορεί να επιλύσει το κρέας του σωλήνα… αλλά ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη Φύση. Όσο σέβεσαι εσύ, την μπριζόλα στο πιάτο σου και το γουρούνι του οποίου είναι κομμάτι, άλλο τόσο σέβονται και οι επικυρίαρχοι εσένα. Το ‘πιασες το νόημα;
Υπάρχει και συνέχεια, ο καθηγητής Ποστ λέει πως «πρέπει να γίνει περισσότερη εργασία προκειμένου να ανιχνευθούν τα συστατικά που προσδίδουν γεύση στο κρέας, να αναλυθεί η σύσταση του «κρέατος του σωλήνα» και να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι δυνατόν να μεταβληθεί έτσι ώστε να γίνει πιο εύγευστο». Αλλιώς πως θα το τρώνε τα ζώα; Σε αυτό του τον προβληματισμό υπάρχει λύση,  ας του πει κάποιος του καθηγητή πως μπορεί να απευθυνθεί στην κόκα κόλα και μια χαρά θα του το κάνουν πεντανόστιμο. Αλλά μην νομίζεις πως ασχολούνται μονάχα με το κρέας, όταν έχουν ήδη αρχίσει να πατεντάρουν τα φυτά, τα λαχανικά και τα βότανα. Έχεις δει τα κεράσια, τα βερίκοκα, τα ροδάκινα; Είναι ΌΛΑ ολόιδια και με μια γεύση τσίγκου.
“Ποιός κάθεται τώρα να ασχολείται με κοπάδια αμνοεριφίων και βοοειδών… όταν καθαρά και νοικοκυρεμένα μπορούμε να δημιουργήσουμε αλλόκοτα όντα προς βρώση σε σωλήνες εργαστηρίων;” λένε. Αλλά κι εμείς μπορούμε να πούμε, πως αρρωσταίνουν και κατά προέκταση ελέγχουν, όλους όσους τρώνε ΑΙΜΑ, είτε τεχνητό είτε του σωλήνα, γιατί απλά Ελέγχονται, τους ελέγχει το ΑΙΜΑ. (διάβασε ‘Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει’)
Το συγκεκριμένο  άρθρο σχετικά με τους Σπόρους της Καταστροφής, της εξαφάνισης των μελισσών,και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα – Αρρωσταίνουμε από αυτά που τρώμε -το έγραψα πριν από 5 χρόνια και το συμπλήρωνα συνεχώς και προς το χειρότερο μέχρι σήμερα ( 04/06/2012 ), υπάρχουν, χωρίς να προκαλεί έκπληξη και νεώτερα στοιχεία που δείχνουν πόσο επίκαιρο ήταν το άρθρο, άλλωστε ό,τι κάνουν σήμερα, είναι προγραμματισμένο πριν 200 χρόνια και βάλε, γι αυτό στον άνθρωπο, φαίνονται “προφητικά” αυτά που σήμερα εκδηλώνονται, επειδή ο άνθρωπος έχει την αφέλεια, να πιστεύει, πως αυτοί που τον κυβερνούν είναι άνθρωποι και νοιάζονται για το καλό του !
Γενικά έχει την αφέλεια να πιστεύει ό,τι του λένε, τον βολεύει άλλωστε. Κάθε σοβαρή χώρα οφείλει να προστατεύει το παρών της και να σχεδιάζει το μέλλον της που περνάει και μέσα από την διατροφική κυριαρχία της. Αλλά ξέχασα εμείς δεν ήμασταν καν χώρα (τελευταία αναβαθμιστήκαμε σε προτεκτοράτο) πόσο μάλλον να είμαστε σοβαροί. Διάβασε Τι Πρέπει να Τρώμε για να Έχουμε Καλή Υγεία;
Δυστυχώς, για μένα πια, είχα την ευτυχία να μεγαλώσω σε φάρμα και έχω ακόμη στην μνήμη μου τα αρώματα απ την ντομάτα, το πεπόνι, το αγγούρι, τις γεύσεις απ το καρπούζι, τα βερίκοκα, τους γιαρμάδες, όταν πλέον τα εξαίσια κι αιθέρια αυτά αρώματα, τα γνωρίζουν ως τεχνητές μυρωδιές απορρυπαντικών και σαμπουάν, όσο για τις γεύσεις είναι άγνωστες πλέον !!!.
«Με θεωρούν τρελό γιατί δε θα πουλήσω τις μέρες μου για χρυσό
και εγώ τους θεωρώ τρελούς γιατί νομίζουν πως οι μέρες μου έχουν τιμή.»
Kahlil   Gibran

Κανένας τους δεν σκέφτεται την ΝΕΜΕΣΗ; (!!!) ΕΣΥ;
terrapapers345
Διάβασε ακόμη σχετικά
Θά Σου Δίνω Λεφτά Νά Αγοράζης Ωραία Πράματα, Αν Είσαι Ύπάκουο Παιδί  Μέ τον νοσηρό Εγωισμό του, τό Κατεστημένο θεωρεί έχθρούς και «Απειλή» τους πάντες, έκτος Από τον ίδιο τον έαυτό του.Μεταξύ των εχθρών του, ό πιο ιδιότυπος είναι ό Ανώνυμος λαός, ή Απρόσωπη μάζα, πού Αποτελεί τό έμψυχο υπόβαθρο κάθε Εθνους.
Δεν είναι άνθρωποι, αυτοί που καταστρέφουν την ΓΗ ! (video)  Σίγουρα δεν είναι άνθρωποι αυτοί που καταστρέφουν την ΓΗ. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική, το γεγονός πως σκόπιμα με δόλο και με μεθοδικότητα καταστρέφουν τον πλανήτη που μας φιλοξενεί.
“Η Κρίση του Σύγχρονου Κόσμου” Rene Guenon  Για αυτούς που βλέπουν τα πράγματα από μια γενικότερη σκοπιά, είναι όλη η σύγχρονη εποχή, στο σύνολό της, που αντιπροσωπεύει για τον κόσμο μια περίοδο κρίσης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις