"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

29.407.000 ευρώ αγορές από τα κατεχόμενα

http://www.ikypros.com/assets/image/imagearticle/Untitled-50275.jpgΗλεκτρικό ρεύμα αξίας 24,1 εκατομμυρίων ευρώ πώλησε το ψευδοκράτος στην ε/κ πλευρά, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο την έκθεση του Τούρκου «πρέσβη» στα κατεχόμενα Χαλίλ Ιμπραχίμ Ακτσιά για την βοήθεια της Τουρκίας στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται σε τ/κ ΜΜΕ, στο πλαίσιο του Κανονισμού της πράσινης γραμμής έγιναν «εξαγωγές» - όπως αναφέρεται – 29.407.000 ευρώ, από τα οποία τα 24,1 αφορούσαν την ηλεκτρική ενέργεια. Στην έκθεση παρατηρείται ότι σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, εκτός της πώλησης του ηλεκτρικού ρεύματος, σημειώθηκε αύξηση στις πωλήσεις προϊόντων.


Σύμφωνα με την έκθεση, στις ελεύθερες περιοχές πωλούνται προϊόντα που εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις που θέτει η ΕΕ για την ασφάλεια, την υγεία και την ποιότητα, όπως χαλίκια, τούβλα, κεραμικά, προϊόντα αλουμινίου, μεταλλικά κομμάτια, χημικά προϊόντα, έπιπλα, κρεβάτια, πλαστικά προϊόντα, λαχανικά και ψάρια.

Υποστηρίζεται ότι εξετάζοντας τις εξαγωγές στο πλαίσιο του Κανονισμού της πράσινης γραμμής, διαπιστώνεται ότι οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας εξακολουθούν να ασκούν ψυχολογική πίεση έναντι των τ/κ προϊόντων και δεν υπάρχουν ράφια για τα προϊόντα αυτά ώστε να χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές. Σημειώνεται δε ότι ο Κανονισμός άρχισε να εφαρμόζεται το δεύτερο μισό του 2004, το 2005 έφθασε το 1,6 εκ ευρώ και μέσα σε έξι χρόνια τριπλασιάστηκε και το 2011 έφθασε τα 5,3 ευρώ.

Πηγή:  http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/53993
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις