"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αεροψεκασμοί chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyDKEKyTnuZ0zxUhozvnC_6Ad80tFGgWzudfQQTk0QQFeDaa2Tq7O6w0T0W54mVhyphenhyphenng-N5coln0rSd-6Zg6EYHBUtOjiZvl5W_yrASHCLBDp97VRtPLv-NEYAN2tJXzGuWPzV2FYk7gX0/s400/chemtrails-spraying-weather.jpgΟι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι ο καιρός στον πλανήτης μας αλλάζει δραματικά. Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες διαδρομές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα και έχουν οδηγήσει εκατομμύρια από εμάς να αποδεχθούμε την πραγματικότητα των αεροψεκασμών chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής.

Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των chemtrail και του καιρού;Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα,και στοιχεία που είναι πλέον άφθονα να αποδείξουν ότι γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του καιρού .

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα μάθετε πώς τα αερολύματα που ψεκάζονται στον ουρανό μας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες για τον έλεγχο του καιρού μας. Ενώ οι γεωμηχανικοί υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα τους είναι μόνο για το μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη , είναι πλέον σαφές ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένας τρόπος για να εδραιώσουν ένα τεράστιο ποσό,τόσο της νομισματικής όσο και της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των λίγων με τη μόχλευση που ελέγχουν τον καιρό στο να δίνουν σε ορισμένες εταιρείες στο να έχουν τον έλεγχο στα φυσικά συστήματα της Γης.

Αυτό βέβαια, γίνεται σε βάρος του κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.
Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com/2012/08/chemtrail-hd.html#.UDLjO6DGC9t
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις