"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δ. Καζάκης: Πως ήξεραν για το κούρεμα της Κύπρου από τον Οκτώμβριο του 2012;

http://tvxs.gr//sites/default/files/imagecache/node_image/article/2013/11/122908-cyprusnew.jpg
Νέα αποκάλυψη έκανε ο οικονομολόγος και ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης σχετικά με το κούρεμα της Κύπρου και μεταφορά αρκετών δις από το νησί στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Πώς ήξεραν οι καταθέτες της Eurobank, της Εθνικής, της Πειραιώς και της Alpha ότι πρόκειται να κουρευθούν τα λεφτά τους στην Κύπρο από τον Οκτώβριο και μετέφεραν χρήματα σε αυτές τις τράπεζες από τις κυπριακές;

Ο κος Καζάκης στοιχειοθετεί την άποψή του αυτή στην κίνηση καταθέσεων που προκύπτει από την ΤτΕ όπου διαπιστώνεται πως από τον Οκτώβριο του 2012 όταν ξεκίνησε η φημολογία περί ένταξης της Κύπρου σε μνημόνιο υπήρξε ροή καταθέσεων από τις κυπριακές τράπεζες προς τις ελληνικές με αποτέλεσμα η καταθετική βάση να αυξηθεί από τα € 161 δις στα € 175 δις το Φεβρουάριο του 2013.

"Ποιοι το ήξεραν και πως;"

Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός οικονομολόγος λέγοντας πως αυτό θα αποτελέσει και τη βάση του κουρέματος στη χώρα μας από την τρόικα που θα ζητήσει το πόθεν έσχες αυτών των λογαριασμών.


Παρακολουθήστε τη ραδιοφωνική ομιλία του κ. Καζάκη και υπενθυμίζουμε πως σήμερα 20 Απριλίου, θα βρίσκεται στη Λευκωσία, στη Δημοσιογραφική εστία, στις 18:00 για ομιλία επί του θέματος!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις