"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο αποτελεσματικός Οργονίτης ενάντια στο HAARP

5Τσουνάμι, Οργονίτης και HAARP το 2012: Οι αποτελεσματικοί Οργονίτες ενάντια στο HAARP: Πολεμείστε την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων Τώρα. Βρείτε τι δεν θέλουν να ξέρετε. Υπάρχει ένα μυστικό πολύ απλό και αποτελεσματικό που χρησιμοποιείτε σε όλον τον πλανήτη από όσους το έχουν ανακαλύψει και χρησιμοποιούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα στην υγεία τους. Αυτές οι δυνάμεις
φοβούνται τους ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ περισσότερο από κάθε τι, γιατί δουλεύει σε πολλά επίπεδα και εξουδετερώνει τις αρνητικές ενέργειες (DOR) που εστιάζονται πάνω στους ανθρώπους σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κατάθλιψη; Είναι μόνο η κοντινή σας Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας ή αυτή η κεραία έχει μια ντουζίνα ακόμη μυστικούς σκοπούς, ώστε βασικά να την κάνει ένα τακτικό τεχνολογικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΠΛΟ που επίσης χρησιμοποιείται στον Έλεγχο του καιρού; Ναι τώρα μπορείς να καταπολεμήσεις αυτή την επιρροή.

Στην Ιαπωνία, χάρις στις ηρωικές προσπάθειες του Tetsuzi Moriwake στην Hiroshima και του Ayumi Sasaki στο Hokkaido, που ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια τοποθετώντας χιλιάδες οργονίτες στα τεκτονικά ρήγματα της χώρας με την βοήθεια και άλλων εθελοντών απέτρεψαν την εκδήλωση του σεισμού στην ενδοχώρα. Βέβαια αρκετοί το πλήρωσαν με την ζωή τους. Για αυτό η Δύση χρησιμοποιώντας όλα τα Haarpοειδή χτύπησε στον Ειρηνικό, γιατί δεν μπορούσε να χτυπήσει την ενδοχώρα -λόγω των οργονιτών- που ήταν ο βασικός στόχος και να βυθίσει την ιαπωνία. Μην ξεχνάμε πως οι Ιάπωνες είναι ο φυσικός εχθρός των Κινέζων. !!

Υπάρχει και η χοντρή μεταφυσική πλευρά του θέματος, αλλά δεν θα αναφερθώ, αλλά δώσε μια ματιά … στον Κύριο Άρχοντα.

Οι πρόσφατες εκλογές στην Ιαπωνία ανέτρεψαν το μεταπολεμικό κόμμα που κυβερνούσε με γνώμονα τα Άγγλο Αμερικανικά συμφέροντα. Αμέσως ακολούθησε η ανήκουστη επίσκεψη του Αυτοκράτορα Akahito στο Πεκίνο, μια επίσκεψη που έστειλε γεωπολιτικά κύματα σοκ στου διαδρόμους των υπηρεσιών πληροφοριών της Ευρώπης και της Αμερικής. Κατόπιν ήρθε η αίτηση της Ιαπωνίας στην Αμερική να πάρει την βάση της από την Okinawa.

Επίσης έκαναν το «λάθος» να βγάλουν μικρές συσκευές Ελεύθερης Ενέργειας. Επίσης η Ιαπωνική εταιρεία Genepax έβγαλε ένα διθέσιο αυτοκίνητο που ΚΑΙΕΙ ΝΕΡΟ ! Πως ήταν δυνατόν να ανεχτούν και άλλα οι Διεθνείς Τραπεζίτες – Επικυρίαρχοι; …και χτύπησαν. Όπως το 2007 με σεισμό πάλι ένα πυρηνικό εργοστάσιο και στο Χρηματιστήριο, όταν θέλησαν να βγάλουν τους Υπολογιστές Τεχνητής Ευφυΐας με Ομηρικά Αρχαιοελληνικά πληκτρολόγια !

Όσο για τους δικούς μας Ελληνόπαιδες του φραπέ και του μινόρε, περιμένουν να τους σώσουν οι Ε, οι Ολύμπιοι, οι Πλειάδειοι, οι άγγελοι, ο Ζου-Ζου, οι Ελλ, οι Κουνέλ, η 5η, 6η, 7η διάσταση… πάντως εγώ θα πάρω την 66η, τι νομίζατε;

Πως Προκαλεί τους σεισμούς το HAARP: Ένα μαγνητόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβλέψει κανείς ή να έχει σαν απόδειξη ενός σεισμού που προεκλίθη από το HAARP. Το μαγνητόμετρο μετρά τις διαταραχές στο μαγνητικό πεδίο της ανωτέρας ατμόσφαιρας της Γής. Δεν είναι ένα σεισμόμετρο που μετρά τις κινήσεις του εδάφους. Ένα μαγνητόμετρο δεν μετρά την σεισμική δραστηριότητα. Μετρά και καταγράφει τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες στην ατμόσφαιρα της Γής.

Οι συμφασικές κεραίες του HAARP εκπέμπουν ράδιο συχνότητες στην ατμόσφαιρα. Οι επιστήμονες στο HAARP βρήκαν ότι η συχνότητα 2,5Hz είναι η υπογραφή συχνότητας των σεισμών. Το HAARP εκπέμπει αυτήν την συχνότητα στην Ιονόσφαιρα και την ανακλά πίσω στην Γη, όπου λόγω της φύσεως της διαπερνά πολλά χιλιόμετρα εδάφους, ανάλογα με την γεωλογική σύσταση και της συστάσεως του βυθού αν πρόκειται για θάλασσα στην Στοχευόμενη Περιοχή.

Εκπέμποντας την συχνότητα με συγκεκριμένη γωνία το HAARP μπορεί να προκαλέσει σεισμό σε οποιοδήποτε σημείο της Γής. Μια μικρή χρονικά εκπομπή δεν αρκεί για να διαταράξει την στερεά ύλη (τον Φλοιό της Γης) έτσι εξακολουθούν να εκπέμπουν την συχνότητα σεισμού των 2,5 Hz για ώρες η μέρες, έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πως έγινε: Το HAARP εξέπεμπε την συχνότητα των 2,5Hz πριν τα μεσάνυχτα στις 8 Μαρτίου 2011 και συνέχισε μέχρι τις 9 Μαρτίου 2011 και στις 10 Μαρτίου 2011. Η συχνότητα των 2,5Hz συνέχισε να εκπέμπεται και να καταγράφεται από το μαγνητόμετρο για ακόμη 10 ώρες την ημέρα του σεισμού των 9.0 Ρίχτερ στην Ιαπωνία.

Θα προσέξετε στον ιστότοπο του USGS ότι ο σεισμός της Ιαπωνίας δεν συνέβη πάνω στο ρήγμα του Δαχτυλιδιού της Φωτιάς. Το επίκεντρο ήταν 100 km Δυτικά του ρήγματος. Το επίκεντρο ήταν πάνω σε στερεό έδαφος.

Από Παλιά: Πίσω στο 1945 ο OSS (ο πρόδρομος της CIA) σχεδίαζε να καταστείλει την «αχαλίνωτη κτηνωδία των Ιαπωνικών στρατευμάτων» με την χρήση τεχνητών σεισμών. Σταέγγραφαστιςφωτογραφίεςαναφέρεται: «If we could could get (an atom) bomb within a mile of a point on a fault line (trench) destined to break within 90 years we might set it off …». Αφότου γράφτηκε αυτό το μυστικό έγγραφο πέρασαν 60 χρόνια για να βρουν τις σωστές συντεταγμένες ώστε στο Τσουνάμι της Νότιο Ανατολικής Ασίας να δολοφονήσουν 300.000 ανθρώπους στις 26 Δεκεμβρίου του 2004. Joe Vialls

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Naoto Kan έδωσε στο Federal Reserve Board το κυριλέ συνδικάτο του εγκλήματος, 60 τρισεκατομμύρια Yen κατόπιν απειλών σύμφωνα με τις Ιαπωνικές μυστικές υπηρεσίες. Η απειλή ήταν ότι μετά τον σεισμό θα έκαναν το ηφαίστειο του Βουνού Fuji να εκραγεί με το HAARP !!!

Όσοι έχετε αρκετή πλύση εγκεφάλου, από το συνεχές και αδιάκοπο ράντισμα, ώστε να σας φαίνονται όλα αυτά παραμύθια διαβάστε www.defense.gov στην σελίδα του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ !

Μπορείς να αγοράσεις οργονίτες αφού ενεργοποιήσεις τον Παρατηρητή σου. Θέλει προσοχή και σύνεση η ζωή μας.

Ρίξτε μια ματιά στο www.orgonodrome.gr

5silver-bullet-orgonodrome2

 
















Πως να δημιουργήσετε ένα επαγωγικό CB (chembuster) - διαλυτικό αεροψεκασμών με 20 – 30 ευρώ






Μάθε τι κάνουν με τους αεροψεκασμούς, αφού μπροστά στα μάτια σου σε κοροιδεύουν και πάνω απ’ το κεφάλι σου σε δηληριάζουν. Πριν τον σεισμό, και το τσουνάμι, προηγήθηκαν έντονοι διασταυρούμενοι αεροψεκασμοί, και ακόμη πιο έντονη δραστηριότητα του HAARP στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Προηγήθησαν απειλές από τους διεθνείς τραπεζίτες για Οικολογική Καταστροφή, Τι γίνεται; Τι παιχνίδι παίζουν στις πλάτες των ανθρώπων που καθόλου μα καθόλου δεν τους ενδιαφέρουν; Είμαστε πιόνια στην μεγάλη σκακιέρα των επικυρίαρχων και των υποτακτικών τους; Σίγουρα έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και κάνουν ολέθρια και οφθαλμοφανή λάθη. Γιατί άραγε βιάζονται; Τι επιφυλάσσουν για τους βροτούς;

Γιατί και ποιοί το κάνουν είναι πλεόν γνωστό το τι κάνουμε εμείς είναι το ζητούμενο. Δείτε τα όλα γραμμένα μέσα στους συνδέσμους.

Άρθρο που δημοσιεύτηκε στην miastala.com το 2012 μα μέχρι σήμερα τα πράγματα χειροτερεύουν με ταχύτατους ρυθμούς.
Ας είμαστε προειδοποιημένοι τουλάχιστον !











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις