"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

"Παραιτήθηκε ο Πανίκος, αναλαμβάνει η Χρυστάλλα" - Αυτό κι αν είναι είδηση...λέμε τώρα

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTub1UpL77OQdvTUB-rKfkQrGVk2RXrMI12Nvvas3I9LTxLmDqZ:offsite.com.cy/wp-content/themes/offsite/images/thumb.php%3Fsrc%3Dhttp://offsite.com.cy/wp-content/uploads/2013/10/Chrystalla-Giorkatzi.jpg%26h%3D380%26w%3D620Την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπέβαλε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ενώ επικρατέστερη για να αντικαταστήσει τον Πανίκο
Δημητριάδη είναι η Γενική Ελέγκτρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη. Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του στο SigmaLive, ο Γενικός Εισαγγελέας ξεκαθάρισε ότι αποφάσισε όπως δεν προχωρήσει με ποινική δίωξη του Διοικητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανίκος Δημητριάδης, ανέφερε ως κύριο λόγο παραίτησης, τη δυσκολία συνεργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας, επικαλούμενος ταυτόχρονα προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. 
Το προεδρικό, με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε την παραίτηση Δημητριάδη την οποία αποκάλυψε το Sigmalive. Όπως αναφέρει ο Νίκος Αναστασιάδης έκανε αποδεχτή την παραίτηση του Διοικητή της Κεντρικής. Σύμφωνα με το συμβόλαιο του Πανίκου Δημητριάδη απαιτείται ένας μήνας προειδοποίηση, για αυτό και η παραίτηση θα έχει ισχύ από τις 10 Απριλίου.

Το πρωί συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής, χωρίς ωστόσο να είναι ενήμερο για την παραίτηση του Διοικητή με έγκυρη πηγή να δηλώνει ότι ενημερώθηκε σχετικά με τη δημοσίευση της είδησης στο Sigmalive.

Ως εκ τούτου ο Χάρης Γεωργιάδης ενήργησε ως αγγελιοφόρος, μεταφέροντας την επιστολή παραίτησης του Διοικητή στις Βρυξέλλες στην παρουσία εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη στην ΚΤ

Όπως μετέδωσε πρώτο το Sigmalive θα έχουμε άρωμα γυναίκας στα γραφεία της Κεντρικής Τράπεζας στην Αγία Παρασκευή. Η Γενική Ελέγκτρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη είναι η εκλεκτή του προέδρου της Δημοκρατίας για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Δεν προχωρεί η δίωξη του Πανίκου

Ο Γενικός Εισαγγελέας κλήθηκε από το SigmaLive να σχολιάσει τις πληροφορίες που φέρουν την παραίτηση του Διοικητή να σχετίζεται με τις έρευνες που διεξάγονται για την οικονομία.

Ο Κώστας Κληρίδης, απάντησε ότι δεν έγινε καμία συναλλαγή. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος προσωπικά, σταθμίζοντας όλα τα στοιχεία και την αστυνομική έκθεση που έγινε πρόσφατα σχετικά με το θέμα της διερευνώμενης πλαστογραφίας συμβολαίων της Alvarez & Marsal, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ποινική δίωξη του Πανίκου Δημητριάδη. Υπενθυμίζουμε ότι στις 25 Οκτωβρίου άρχισε η ποινική διερεύνηση σε βάρος του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανίκος Δημητριάδης, θα λάβει αποζημίωση ύψους 250 χιλιάδων ευρώ για μισθούς δύο χρόνων. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις