Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ολόκληρο το λεμόνι. Δεν πετούν τίποτε!
Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε;
Χρήση
Απλά, τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει, πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Να το τρίψετε όπως το τρίβετε στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα όλα σας τα φαγητά.
Βάλτε το στο ουίσκι σας, στο κρασί σας, στη σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ, τα φαγητά, στο παγωτό.
Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση! Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης C. Κάνουν λάθος όμως!
Βάλτε το στο ουίσκι σας, στο κρασί σας, στη σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ, τα φαγητά, στο παγωτό.
Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση! Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης C. Κάνουν λάθος όμως!