"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το θαυματουργό λεμόνι

http://medisense.gr/media/k2/items/cache/fbef5456f113816338a0b4f6cfe2c4a5_L.jpgΠολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ολόκληρο το λεμόνι. Δεν πετούν τίποτε!
Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε;


Χρήση
Απλά, τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει, πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Να το τρίψετε όπως το τρίβετε στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα όλα σας τα φαγητά.
Βάλτε το στο ουίσκι σας, στο κρασί σας, στη σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ, τα φαγητά, στο παγωτό.
Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση! Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης C. Κάνουν λάθος όμως!

Πλεονεκτήματα
Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού;
(Εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια και ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά).
1. Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες απ' ότι ο χυμός του λεμονιού.
2. Οι φλούδες του λεμονιού έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος, με το να εκτοπίσουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό από τις τροφές και το περιβάλλον.
3. Το κίτρο που περιέχει το λεμόνι είναι ένα μαγικό συστατικό, καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα! Γνωρίζετε ότι είναι 10.000 φορές πιο ισχυρό από την ίδια τη χημειοθεραπεία; Γιατί αποκρύπτουν αυτήν τη τόσο σημαντική πληροφορία;
Κάποιοι λένε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι φαρμακευτικές έχουν τεράστια κέρδη με το να κατασκευάζουν φάρμακα καταπολέμησης του καρκίνου, αλλά και να κατασκευάζουν οι ίδιες προϊόντα από τη φλούδα του λεμονιού (κοσμετολογία).
4. Τα δέντρα του κίτρου έχουν μια τεράστια γκάμα κατηγοριών. Από λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, lime κ.λπ. Μπορείτε όλα να τα καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να τα τρώτε ωμά, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά.
Αντικαρκινική δράση
Ο πιο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε τη φλούδα του λεμονιού στο φαγητό ωμή! Έτσι, καταπολεμάτε όλους τους όγκους αλλά και τις κύστες στο ανθρώπινο σώμα.
Η λεμονιά σαν δέντρο έχει αποδειχτεί σωτήρια για όλους τους τύπους καρκίνου! Έχει ταυτόχρονα και μια τεράστια αντιμικροβιακή δράση κυρίως ως προς τους μύκητες, τα βακτήρια, τα μικρόβια, τα παράσιτα και τα σκουλήκια.
΄Αλλες διότητες του λεμονιού
Το λεμόνι ρυθμίζει άψογα την αρτηριακή πίεση και είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό! Καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.
Σύμφωνα με μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, έπειτα από 20 μακροπρόθεσμα εργαστηριακά τεστ, από το 1970 μέχρι και σήμερα, έχει πια αποδειχτεί η δράση και επιτυχία του λεμονιού στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων, κυρίως του δέρματος σε 12 τύπους καρκίνου όπως: του παχέως εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος.
Τα στοιχεία του λεμονιού έχουν 10.000 φορές ισχυρότερη δράση από την ουσία Adriamycin, που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα φάρμακα χημειοθεραπείας παγκοσμίως.
Το σημαντικότερο όλων είναι πως στη θεραπευτική του δράση ενώ σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, δεν βλάπτει τα υγιή. Κάτι που η χημειοθεραπεία δεν έχει καταφέρει.
Bruce Lipton Phd: Οι ασθένειες που βγάζει το σώμα μας δεν είναι απαραίτητα κληρονομικές, δεν προέρχονται δηλαδή οπωσδήποτε από τα γονίδιά μας, αλλά είναι μάλλον το αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αντιδρούμε στο περιβάλλον μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις