"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

http://pontiki.com.cy/thumbnail.php?file=TEYXOS_358/xristofias_00_823070949.jpg&size=article_mediumΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΖΕΤ

Δύο με τρεις φορές το μήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στο Λονδίνο αποκάλυψαν στο Ποντίκι έγκυρες πηγές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οποιαδήποτε πληροφόρηση για τους σκοπούς των συχνών επισκέψεων στη βρετανική πρωτεύουσα.
Οι συχνές μεταβάσεις του Προέδρου Χριστόφια στο Λονδίνο καλύπτονται από πλήρη μυστικότητα και δεν ανακοινώνονται καν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, όπως γίνεται κάθε φορά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί από την Κύπρο και αναλαμβάνει προεδρεύων, είτε ο Πρόεδρος της Βουλής, είτε ο γηραιότερος βουλευτής.

Οι ίδιες πηγές είπαν στο Ποντίκι, ότι στις πλείστες των περιπτώσεων το μεταφορικό μέσο είναι το ιδιωτικό αεροσκάφος, που ενοικιάζει η Δημοκρατία για τις ανάγκες μετάβασης του Προέδρου σε επίσημες επισκέψεις ή στις συναντήσεις στις Βρυξέλλες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος και η συνοδεία του έχουν μαζί τους αποσκευές δυσανάλογου αριθμού σε σχέση με το σύντομο της παραμονής στο Λονδίνο.
Οι λόγοι των πυκνών επισκέψεων του κ. Χριστόφια στο Λονδίνο είναι άγνωστοι και μόνο εικασίες μπορούν να διατυπωθούν.
Το ενδεχόμενο άσκησης μυστικής διπλωματίας για το κυπριακό έχει αποκλειστεί, καθώς η οποιαδήποτε επικοινωνία θα μπορούσε να γίνει δια της διπλωματικής οδού ή με άλλα μέσα και δεν θα χρειάζονταν τα κοπιαστικά και συχνά ταξίδια.
Ότι και να συμβαίνει, η όλη υπόθεση κρατείται μακριά από το φως της δημοσιότητας με όλα τα μέσα και μόνο ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, αν θέλει, να πει κάτι επί του θέματος.

Πηγή:  http://pontiki.com.cy/index.php/23/3855.html

Σχόλιο δικό μας:
Μήπως... λέω μήπως ο πρόεδρος είναι βαλτός να υιοθετήσει το σχέδιο που του έχουν προτείνει οι Άγγλοι; Τότε ποια η διαφορά του από το άλλο "παιδί" της Αγγλοκρατίας τον Αναστασιάδη; ΚΑΜΙΑ! Τελικά είμαστε ακόμα υπό κατοχή των Άγγλων, Αμερικανών, Τούρκων, ΕΕ και πρόσφατα και του ΔΝΤ... Με τις υγείες μας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις