"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ελαιόλαδο με πιπερόριζα (Τζίντζερ): Ένας συνδυασμός μακροζωίας

http://enallaktikidrasi.com/wp-content/themes/endrasi-parent/framework/timthumb/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fenallaktikidrasi.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F01%2Ffood-for-weight-loss.jpg&h=292&w=612&zc=1&q=60Διαδικασία συνταγήςΒάζουμε σε μπουκάλι ή βαζάκι το τριμμένο τζίντζερ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.Φυλάμε το μπουκάλι σε σκιερό και δροσερό μέρος για 15-20
ημέρες.Έπειτα, είναι έτοιμο για χρήση Φυλάσσεται σε ψυγείο αλλά επίσης διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου , ειδικά αυτή την εποχή .H κατανάλωσή του, πρέπει να αποφεύγεται από παιδιά κάτω των 2 ετών. Ο συνδυασμός τζιντζερ ελαιόλαδου είναι μια πολύ καλή θεραπεία για να καταπολεμήσουμε τις φλεγμονές πού ταλαιπωρούν το σώμα μας,όπως είναι οι φλεγμονές του εντέρου ,η Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Στομάχι, Γρίπη Αυτό το μείγμα μπορούμε να το καταναλώνουμε σε σαλάτες ,αλλά και σαν λάδι εντριβής προσθέτοντας του και κάποια άλλα αντιφλεγμονώδη βότανα (δεντρολίβανο ,ρίγανη,κουρκουμά,καυτερή πιπεριά, αρπαγόφυτο, πιπέρι κτλ).


Πώς να το διαλέξετε
H ρίζα πρέπει να είναι λεία, χωρίς ρυτίδες και σκληρή με ομοιόμορφο χρώμα. Σε περίπτωση που κάποια σημεία είναι μαλακά, ρυτιδιασμένα ή με διαφορετικό χρώμα σημαίνει ότι δεν είναι φρέσκια.

Πώς να το συντηρήσετε

H φρέσκια ρίζα συντηρείται στο ψυγείο για δύο εβδομάδες περίπου. Kατά τη φύλαξη δεν πρέπει να την ξεφλουδίσετε όλη, γιατί θα αλλοιωθεί γρήγορα και θα χαθούν τα θρεπτικά της συστατικά. Φροντίστε να ξεφλουδίζετε κάθε φορά μόνο το σημείο που πρόκειται να καταναλώσετε. Πιπερόριζα σε όλα για όλα!

Ανακουφίζει άμεσα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις