"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

4 Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου μα... Ο Καρκίνος είναι θεραπεύσιμος!

http://2.bp.blogspot.com/-mBgKBO9bqDU/Uu9w3V1ZedI/AAAAAAAAAqQ/nQxH5WRPsHw/s280/BodyXQ+Cancer+I+b.pngΜε την αφορμή αυτή, ο ομοιοπαθητικός ιατρός και Σύμβουλος Κυτταρικής Ιατρικής, Δρ Γεώργιος Κατσώνης γράφει:

Πριν από την εισαγωγή του βιβλίου Anti-Cancer, ο συγγραφέας David Servan-Schreiber, παραθέτει το παρακάτω κείμενο του Rene Dubos: 

«Πάντα θεωρούσα ότι το μόνο πρόβλημα με την επιστημονική ιατρική, είναι πως δεν είναι αρκετά επιστημονική. Η σύγχρονη ιατρική θα γίνει πραγματικά επιστημονική, μόνο όταν οι γιατροί και οι ασθενείς τους, μάθουν να διαχειρίζονται τις δυνάμεις του σώματος και της νόησης, που λειτουργούν δια μέσου της vis medicatrix naturae,  της θεραπευτικής  δύναμης της φύσης.»
Η Ομοιοπαθητική Ιατρική, ως επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική μέθοδος,  στοχεύει αποκλειστικά στην κινητοποίηση των θεραπευτικών δυνάμεων του οργανισμού. Εάν επιτύχουμε μέσα από κατάλληλα – όμοια – ομοιοπαθητικά φάρμακα να δώσουμε ώθηση στις δυνάμεις αυτό-διόρθωσης και αυτό-συντήρησης, ακόμα και ο καρκίνος είναι, υπό προϋποθέσεις, θεραπεύσιμος.

Εάν προσθέσουμε στη θεραπεία ενός καρκινοπαθούς τη συνέργεια μικροθρεπτικών ουσιών του Δρος Rath, η οποία στοχευμένα εξουδετερώνει τα ένζυμα αποδόμησης κολλαγόνου με τα οποία επεκτείνεται ο καρκίνος, τότε μπορούμε με αισιοδοξία να πούμε ότι ο καρκίνος είναι μια θεραπεύσιμη κατάσταση και δεν είναι καταδίκη σε θάνατο. 
Διαβάστε περισσότερα για τις επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους τους Δρος Rath και της ερευνητικής του ομάδας, κάνοντας κλικ εδώ.
Ρίξτε μια ματιά στους μηχανισμούς ανάπτυξης και επέκτασης του καρκίνου μέσα από το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα BodyXQ και δέστε πως μέσα από τις φυσικές μεθόδους με συνέργειες μικροθρεπτικών ουσιών που προτείνει η Κυτταρική Ιατρική του Δρος Rath, μπορεί ο καρκίνος να ελεγχτεί και να αντιμετωπιστεί.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις