"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Του Ανδρέα Τ. Λουκά

Παρακαλώ προσέξετε τα εξής:

Άκουσα     τρεις του ΔΗΚΟ (Αθηνά Κυριακίδου, Ερωτοκρίτου, Φ. Φωτίου) σήμερα το πρωί     από το ραδιόφωνο να δηλώνουν πως: «Άσχετα αν αποχώρησαν από την κυβέρνηση,     στα θέματα οικονομίας, σαν     υπεύθυνο κόμμα, θα συνεχίσουν να την στηρίζουν»!!!

Η     Αθηνά Κυριακίδου χαρακτήρισε σαν αισχρή συναλλαγή τον διορισμό του Χρ.     Σενέκκη σαν διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Βουλής, επειδή ο     Χρίστος Σενέκκης, είπε, υπήρξε πρωτοκλασάτο στέλεχος της προεκλογικής     εκστρατείας του Ζαχαρία Κουλλία!!!!!
Σκεφτείτε, αν είναι ποτέ δυνατόν να παραιτηθεί ο Χριστόφιας υπό τες σημερινές περιστάσεις, άσχετα με το τι θέλει ο Λαός. Κατά την γνώμη μου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει κάτι τέτοιο. Επειδή αν παραιτηθεί σήμερα ή εν πάση περιπτώση πριν την λήξητης θητείας του, στον ίδιο και το ΑΚΕΛ ΤΟΥ, θα παραμείνει η ρετσινιά του ΑΝΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ, πράγμα ισοπεδωτικά καταστροφικό για το ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. Ο Χριστόφιας θα παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα πάση θυσία, με έναν αντικειμενικό σκοπό: Να επανορθώσει την ζημιά που υπέστη το ΑΚΕΛ ΤΟΥ, από τα τελευταία γεγονότα. Πως; Όχι σώζοντας την οικονομία, πράγμα που θα το κάμουν οι άλλοι για λογαριασμό του ούτως ή άλλως για να μην κατηγορηθούν πως από στείρα αντιπολιτευτικά κίνητρα οδήγησαν την οικονομία στην πτώχευση (θα φέρει τώρα στην βουλή κάποια νομοσχέδια και ας βρεθεί βουλευτής ή κόμμα να μην τα ψηφίσουν και να βρεθεί αντιμέτωπος/αντιμέτωπο με τον μηχανισμό προπαγάνδας του ΑΚΕΛ, ο οποίος θα ωρύεται και θα δακτυλοδείχνει, όποιον δεν ψηφίζει υπέρ…..Και να είστε σίγουροι πως τα όποια μέτρα, θα έχουν στόχο να εξουδετερώσουν εντελώς τον Λαό οικονομικά και όχι να νοικοκυρέψουν τα Δημόσια οικονομικά!)……, αλλά ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ!!!!!! ΕΔΩ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. Χ.ΦΕΡΑΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!! Εδώ θυμηθείτε (ήταν χτες στο διαδίκτυο….σας το παραθέτω αυτούσιο πιο κάτω όπως μου ήρθεαπό τον κ. Ε. Μπίλλη…) και την πρόσφατη διάλεξη του λόρτου Χάνεϊ περί υπογραφής της συμφωνίας για το Κυπριακό στην οποία θα φτάσουν ο Χριστόφιας μετον Έρογλου (!!!!!!) από τους Ηγέτες ή «τα κυβερνώντα σώματα» και όχι επικύρωσης με δημοψηφίσματα!!!!!
«ΛόρδοςΧάνεϊ
Νεκρά κείμενα τα ψηφίσματα!
Δεν σταματά να σοκάρει με τις τοποθετήσεις του ο πρώην ειδικός αντιπρόσωπος της Βρετανίας για το Κυπριακό, παλιός μας γνώριμος Λόρδος Χάνεϊ. Όπως υποστήριξε, οι Ελληνοκύπριοι λόγω της στρατιωτικής τους αδυναμίας σε σύγκριση με την Τουρκία, κάνουν λάθος να επιλέγουν τα ψηφίσματα, παρά τις διαπραγματεύσεις. Μιλώντας στη διάρκεια διάλεξης την περασμένη Τρίτη στο Λονδίνο υπό τον τίτλο «The Erskine Childers lecture on the United Nations» και ερωτηθείς για την αδυναμία εφαρμογής των ψηφισμάτων, όπως στην περίπτωση της Κύπρου, έριξε τη βόμβα ότι πολλά από τα ψηφίσματα παραμένουν νεκρά κείμενα!
Προχώρησε όμως και ένα βήμα πιο πέρα και τάχθηκε εναντίον της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων, υποστηρίζοντας αντ' αυτού την εξεύρεση συμφωνίας μεταξύ των «δύο κυβερνώντων σωμάτων» στον «βορρά» και στο «νότο». Εξάλλου, υπενθύμισε ότι οι Ε/Κ απέρριψαν το σχέδιο Ανάν και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι εξέλεξαν ως Πρόεδρο κάποιον που θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις.»

Φανταστείτε τότε«την διεθνή αίγλη του Κόμματος», το οποίο θα «λύσει» το Κυπριακό…….

Μετά από αυτά, το καθήκον για απομάκρυνση του Χριστόφια πριν θάψει οριστικά και αμετάκλητα και την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Κυπριακό Ελληνισμό πέφτει στους ώμους του Προέδρου της Βουλής, όπως το έγραψε χτες και ο Λάζαρος Μαύρος!!
Αν αυτά δεν γίνουν κατανοητά ΤΩΡΑ από όλους, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!

Βέβαια το κάλλιστο θα ήταν ο Λαός να κινητοποιόταν και να αναδείκνυε την δική του αγωνιστική ηγεσία, αλλά αυτό είναι προφανώς ανέφικτο! Και δεν υπάρχεικαι ο χρόνος! Τα γεγονότα καλπάζουν πλέον……

Και ο Κάρογιαν; Όπως ακριβώς τα έγραψε χτες ο Πάνος Ιωαννίδης! Περιττό να τα επαναλάβω.Απλώς θα προσθέσω ότι η όλη υπόθεση για να στηθεί το σκηνικό, τους πήρε όλο εκείνο το θέατρο των συναντήσεων στο Προεδρικό. Και βρέθηκε η φόρμουλα! Και το αποκάλυψαν σήμερα το πρωί οι άνθρωποι του Κάρογιαν. Και οι άνθρωποι του ΑΚΕΛ με το ολόγλυκο ύφος τους χτες!! Όπως λέει και η παροιμία, «η πόρνη θέλει να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει…»
Προσέξετε και το ασίγαστο πάθος της κ. Αθηνάς Κυριακίδου εναντίον του Ζ. Κουλλία, ο οποίος με την βοήθεια (γνωρίζει εκείνη…..) του Χρ. Σενέκκη, τους την έφερε και βγήκε βουλευτής, αντίθετα με τους δικούς τους σχεδιασμούς……Και τους υποχρέωσε να αλλάξουν τα σχέδια τους...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις