"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Επιδιορθώνουν τα ερείπια του γοήτρου τους!

Του Ανδρέα Τ. Λουκά

Ο Γ. Λουκαϊδης, βουλευτής του ΑΚΕΛ, από εκπομπή του ΡΙΚ, χτες, 10 Αυγούστου το μεσημέρι, συζητώντας τα της οικονομίας, κατάγγειλε στον Κυπριακό Λαό (!!!!) ότι ο ΔΗΣΥ είναι εκείνος που πρότεινε την αύξηση του ΦΠΑ από 15 σε 17%! Την οποία όμως αύξηση έκανε ασμένως αποδεκτή η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, αφού με αυτό το μέτρο θα εισρεύσουν στα ταμεία του κράτους μερικά εκατομμύρια! Και αμέσως μετά ο φιλόστοργος ΑΚΕΛικός βουλευτής, συνέχισε λέγοντας πως ΙΣΩΣ η κυβέρνηση τα καταφέρει και βρει χρήματα για να παραχωρήσει ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ οφέλη στους δυστυχείς εργαζόμενους που θα πληγούν από το μέτρο που εισηγήθηκε ο ΔΗΣΥ!!!...
Ξαναδιαβάστε το αν δεν το καταλάβατε! Τι έγινε δηλαδή; Ενώ η κυβέρνηση του ζητιανεύει το κάθε ευρώ για να τα φέρει βόλτα, κάποιοι άλλοι, ανόητοι λέγω εγώ, του τείνουν χείρα βοηθείας, τη παίρνει μεν την βοήθεια αλλά δεν παραλείπει και να δαγκώσει το χέρι που του την έδωσε!!!!
Τώρα αν εγώ αποκαλέσω λεχρίτη τον εν λόγω Λουκαϊδη, ρίχνω κανένα επίπεδο;
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ο αρχικλέφταρος υπουργός (της ΔΗΜΗΤΡΑΣ….) των οικονομικών του Χριστόφια Κίκης Καζαμίας, κάμνοντας δηλώσεις έξω από το Προεδρικό, κάρφωσε την Πραξούλλα, πως είναι εκείνη που εισηγήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο, χτες, την φορολογία ΟΛΩΝ των εγγεγραμμένων εταιρειών, στον έφορο εταιρειών……..Υπουργός ξεϋπουργός η Πραξούλλα, αλλά του ΑΚΕΛ δεν είναι! Να γνωρίζει ο κόσμος ποιος εισηγείται τις φορολογίες! Να μην νομίζουμε πως είναι το ΑΚΕΛ που μας τις φορτώνει!!!!
Ούτε αυτόν να τον αποκαλέσω λεχρίτη;
Τι λέγαμε προ ημερών; Οι άλλοι θα τους λύσουν τα προβλήματα της οικονομίας……..Εκείνοι απλώς θα επιδιορθώνουν τα ερείπια του γοήτρου τους!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις